Damai

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Damai

Het is tijd om naar bed te gaan en jij twijfelt geen seconde. Want met je nieuwe Damai dekbedovertrek in de slaapkamer is je bed zo uitnodigend, dat je er het liefst de hele dag in door zou brengen. De basis van elk Damai design is materiaal van de hoogste kwaliteit en elk Damai dekbedovertrek is gemaakt van katoen. Of je nu kiest voor een item van organische katoen, perkal-katoen of satijn-katoen, lekker slapen is gegarandeerd met een Damai dekbedovertrek in huis! De ademende eigenschappen van katoen en zijn frisse karakter tovert elk Damai product om in een item van de hoogste klasse.

Dromen onder een Damai dekbedovertrek

Al jarenlang is Damai de trots van de Twentse textielindustrie met een eenvoudige missie: het maken van bijzonder mooi bedtextiel. Het creëren van een perfecte slaapomgeving, waar jij helemaal jezelf kunt zijn. Met je keuze voor een Damai dekbedovertrek ben je dan ook gegarandeerd van de beste kwaliteit met een uniek design. Alleen producten die voldoen aan de hoogste standaard op het gebied van productdesign verlaten de Damai fabriek. Want Damai wil trots kunnen zijn op ieder product dat aan de wereld wordt gepresenteerd. En natuurlijk is het doel om deze trots over te dragen op de nieuwe eigenaars van de Damai producten. Zodat er een collectie ontstaat die met veel plezier door mensen wordt toegevoegd aan het interieur van hun slaapkamer.

Slapen is een feest met Damai

Met eigentijdse dessins, fijne materialen en mooie kleuren verovert een Damai design jouw hart in een handomdraai. En als je eenmaal hebt plaatsgenomen onder een fashionable Damai dekbedovertrek, dan wil je nooit meer anders! De producten van topkwaliteit staan niet alleen goed bekend in Nederland, maar worden internationaal verkocht. Zo ontstaat een breed assortiment bedtextiel voor kids en volwassenen, die voor ieder wat wils biedt. Van klassiek vormgegeven dekbedovertrekken in een aansprekende natureltint tot een kinder dekbedovertrek met een speels karakter. Damai speelt met vormen en kleuren, waardoor je in het assortiment ook producten vindt met een bijzondere kleurstelling, unieke quote of opvallende print. Laat je iedere avond weer verwelkomen in een stijlvolle slaapkamer met een Damai dekbedovertrek op je bed of boxspring!