Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Claudi

De woonkamer is het centrum van je huis en deze ruimte geef je karakter door het toevoegen van een aantal elegante accessoires. Claudi kussens zorgen voor een chique en frisse touch aan je interieur en de Claudi plaids zorgen met hun warme uitstraling voor een zitomgeving met een vanzelfsprekende en tijdloze stijl. Doordat elk Claudi product is vervaardigd met kennis van zaken creëer jij een woonkamer waar je helemaal jezelf kunt zijn.

Maak kennis met Claudi

Een exclusief interieur krijgt vorm met de producten van Claudi. Het jonge en innovatieve designlabel presenteert in haar collectie steeds weer nieuwe items met een frisse look en tijdloos elegante uitstraling. Hiermee zijn de plaids en sierkussens van Claudi producten die jij graag in je huis etaleert! Van de woonkamer tot de slaapkamer, Claudi kussens passen overal. De hoogwaardige kwaliteit van de producten en de herkenbare stijl van Claudi laten de passie en het enthousiasme van de ontwerpers zien. In samenwerking met verschillende ontwerpers en internationale textielhuizen zorgt Claudi voor een collectie met een uniek karakter. En deze collectie wordt steeds weer aangevuld met nieuwe ontwerpen, die je huis meenemen in een trendy woonstijl met een luxe karakter.

Creëer een plekje in je huis dat jouw persoonlijke stijl ademt. Of dat nu in de woonkamer, keuken of slaapkamer is, zo kun je altijd helemaal tot rust komen op het moment wanneer jij daar behoefte aan hebt. Met een collage van verschillende Claudi kussens en een heerlijk zachte plaid zorg je voor een zithoek met een authentiek karakter en een hoge mate van comfort.

Stijlvolle Claudi kussens

Alle Claudi kussens en plaids zijn met de hand gemaakt in Nederland. Hierbij wordt gebruikgemaakt van stoffen van de beste kwaliteit en elk Claudi product wordt vervaardigd in lokale ateliers. Zo kies je met Claudi voor authentiek genieten met een luxe vibe. En niet alleen de kussenhoezen van de Claudi kussens zijn van het beste materiaal vervaardigd, ze zijn gevuld met dons van de hoogste kwaliteit. Alle materialen zijn geproduceerd met moderne en milieuvriendelijke technieken. Zo weet je zeker dat je met Claudi kiest voor verantwoord genieten, nu en in de toekomst.