Childhome

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Childhome

In de Childhome collectie zie je de laatste trends op het gebied van interieur en design voor baby’s. Functie, vorm en uitstraling worden in ieder Childhome ontwerp gecombineerd tot een geheel, dat aan de hoogste veiligheidseisen voldoet.

De evolutie van Childhome: de Evolu kinderstoel

Het eerste ontwerp, waar Childhome bekendheid mee verwierf, was de Evolu kinderstoel. Deze kinderstoel is nog steeds deel van de collectie en is een echte design klassieker geworden. De Evolu was de eerste kinderstoel, die geschikt was om aan een kookeiland te plaatsen. En de nieuwste toevoeging aan de Childhome collectie is de Evolu ONE.80°, een vernieuwde kinderstoel met draaifunctie. In combinatie met de Evolu Newborn seat kan deze kinderstoel vanaf de geboorte van je kleine gebruikt worden. Zo groeit Childhome mee met je kleine door de eerste jaren heen. Alle producten in het Childhome assortiment zijn met liefde ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd. Dat zie je aan ieder detail van een Childhome product.

Childhome designs voor de kinderkamer

In de collectie van Childhome vind je kinderstoelen, maar ook andere producten voor de kinderkamer. Ook heeft het merk gedacht aan de papa’s en mama’s, zodat ze altijd stijlvol onderweg zijn met hun zoon of dochter. Denk hierbij aan handige tassen en clutches om de verzorgingsproducten voor je kind in mee te nemen. Ook heeft de Childhome collectie bedtextiel, items voor de verzorging van je kind en handige hebbedingen voor je huis, zoals een traphekje. Laat je verrassen en inspireren door de designs in het Childhome assortiment en shop meteen je favorieten online.