Carpet Sign

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Carpet Sign

Carpet Sign biedt al meer dan dertig jaar een ruime collectie handgetufte tapijten voor ieder interieur. Door de bijzondere variatie aan ontwerpen met een tijdloos karakter en een trendy touch ontdek jij zeker je interieurmatch in de Carpet Sign collectie.

Met Carpet Sign kies je een vloerkleed met een rijke uitstraling

De collectie van het Nederlandse merk Carpet Sign is uniek en veelzijdig, tijdloos met een moderne twist en een combinatie van handwerk en innovatieve hightech methodes. Al meer dan dertig jaar vervaardigt Carpet Sign karpetten in een scala aan designs. Het creëren en produceren van hoogwaardige, getufte tapijten in verschillende poolhoogtes maakte het merk niet alleen in Nederland, maar ook internationaal, bekend. Zowel de laagpolige vloerkleden als hoogpolige vloerkleden uit de Carpet Sign collectie ademen design. De grote trots van de oprichters en ontwerpers van Carpet Sign, is de nominatie voor de Nederlandse Design prijzen in 2007. Met de outdoor collectie Atlantique eindigde Carpet Sign in de top 5 in de categorie consumentenproduct.

Hoogwaardige vloerkleden met een internationaal design

Carpet Sign is niet alleen bekend om unieke designs, maar ook om de veelzijdige opties als het gaat over maatwerk vloerkleden. De productie van de Carpet Sign karpetten vindt plaats in Nederland door een vakkundig en gemotiveerd team, dat vakmanschap en hightech machines met elkaar verbindt om tot het beste product te komen. De mogelijkheden voor het samenstellen van een Carpet Sign vloerkleed zijn eindeloos, zowel in kleur als in vorm. Niet alleen de klassieke rechthoek, vierkant en cirkel zijn mogelijk, maar ook een ellips en zelfs organische vormen behoren tot de opties. Carpet Sign heeft als doel om jouw interieur een persoonlijke uitstraling te geven. Bekijk de royale collectie van het merk online of breng een bezoek aan de showroom in Poortvliet, waar onze experts je graag alles vertellen over de mogelijkheden van een Carpet Sign vloerkleed.