By Nord

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

By Nord

Neem als basis de ruwe en robuuste schoonheid van de Noorse natuur en vertaal dit in aansprekende ontwerpen. Dan heb je een winnend idee te pakken. En dat is precies waar het verhaal van designlabel By Nord startte. In 2008 begon By Nord als Deens designlabel, met een opvallende en herkenbare signatuur. Vandaag de dag is de collectie uitgegroeid tot een royaal geheel met een keur aan accessoires, die het interieur van je huis opvrolijken.

By Nord maakt wonen compleet

Maak kennis met de stoere producten uit het ruime By Nord assortiment en creëer een thuis met een bijzonder stijlvol karakter. Met een selectie aan unieke en tijdloos vormgegeven interieuraccessoires van de hoogste kwaliteit biedt By Nord wat jouw huis nodig heeft. Niet alleen de woonkamer, maar ook de keuken en de slaapkamer profiteren van By Nord designs. En in het assortiment vind je zelfs een heerlijk warme gebreide sjaal, die elke outfit een luxe touch geeft. Zo kies je met By Nord voor genieten in een exclusieve woonsfeer, elke dag opnieuw. Kenmerkend voor het designlabel is het laten terugkomen van de pure basis van de ontwerpen: de diversiteit van de natuur. De plaats waar het rauwe en het zachte elkaar ontmoeten. Waar het overleven in de wildernis een manier van leven is.

Niet alleen is de inspiratie van By Nord terug te zien in de vormgeving van ieder product, maar de schoonheid en functionaliteit van de ontwerpen van het designlabel toveren iedere ruimte van je huis om tot een warm geheel. By Nord kiest voor een traditionele aanpak van ontwerpen, waar motieven, kleuren, materialen, vormen en productiemethodes allemaal zijn aangepast aan de stijl en sfeer van de Noorse natuur. En By Nord staat ook voor duurzaam design, waar schoonheid en functionaliteit elkaar ondersteunen en waar wordt gekozen voor organische materialen en verantwoorde productiemethodes.

De exclusieve stijl van By Nord

By Nord biedt meer. Dat zie je terug in de vormgeving van ieder item uit het assortiment. De stoere sierkussens met fotoprints van dieren in hun natuurlijke leefomgeving, de prachtige natuur en items in diepe kleurtinten. Hiermee past een By Nord sierkussen binnen verschillende interieurstijlen, zodat je kiest voor een interieur met een luxe karakter. En ook de theedoeken uit de By Nord collectie zijn voorzien van de meest prachtige fotoprints, die het een waar genoegen maken om de vaat te drogen. Laat je verrassen en geniet van de positieve vibe, die By Nord geeft aan je interieur.