BerryAlloc

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

BerryAlloc

Met de vloeren van BerryAlloc creëer je een huis met een gevoel van thuis komen. Door het combineren van verschillende kleurtinten of soorten BerryAlloc laminaat geef jij je huis karakter. En dat is precies waar je naar op zoek bent! Het selecteren van de juiste vloer is een uitdaging, die jij met beide handen aangrijpt. En met de bijzonder ruime selectie laminaat van BerryAlloc in een diversiteit aan kleuren en structuren is het kiezen van de juiste vloer binnen handbereik!

Thuis met BerryAlloc laminaat

BerryAlloc is de creatieve leider op het gebied van binnenhuisdecoratie en dat wordt zichtbaar in ieder detail. Het BerryAlloc laminaat is ontwikkeld met een passie voor kwaliteit en innovatie. En natuurlijk staat ook service bij BerryAlloc hoog in het vaandel. Met het selecteren van de juiste soort laminaat kies je voor een instant ruimer interieur met een kwalitatief hoogwaardige basis. De verschillende series BerryAlloc laminaat hebben allemaal hun karakteristieke elementen. Zo is er een collectie die is afgewerkt met een waterafstotende coating, zodat hij geschikt is voor elke ruimte van je huis, zelfs voor de badkamer. In de loft collectie heb je een ruime keuze uit luxe soorten BerryAlloc laminaat voor het creëren van een chique vibe in elke ruimte die je wilt. Een ruimtelijk interieur met extra dik en extra sterk BerryAlloc laminaat krijgt een stijlvolle uitstraling, die je met het toevoegen van de juiste meubels en accessoires optimaal kunt invullen. Met een keuze uit een ruime selectie natuurlijke en frisse kleuren selecteer jij gegarandeerd het BerryAlloc laminaat dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt en je voorziet van jarenlang woonplezier. De stille schoonheid van de producten uit het brede assortiment van BerryAlloc brengt steeds weer een glimlach op je gezicht en geeft elk moment in je huis een gouden randje. Met BerryAlloc laminaat geniet je meer van je interieur!

De creativiteit van BerryAlloc

Het merk BerryAlloc is synoniem aan kwaliteit en passie. Met een aandeel in de internationale markt staat BerryAlloc vooraan om je de nieuwste trends op het gebied van binnenhuisdecoratie te presenteren. Met de toevoeging van Best Loc® of Best Loc® Xtreme is elke laminaatvloer voorzien van een geïntegreerd kliksysteem, waarmee ze eenvoudig zelf te leggen zijn. En BerryAlloc is zo overtuigd van de kwaliteit van haar collectie, dat je levenslange garantie krijgt op het BerryAlloc laminaat!