Balterio

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Balterio

Ontdek de kracht en pure schoonheid van een natuurlijk uitziende houten vloer uit de collectie van Balterio. Met een klassieke donkere kleur, een opvallende vintage look of een lichte trendkleur kies je voor een basis met klasse voor iedere ruimte in je huis. Voor eenheid in je interieur selecteer je één vloer voor je hele huis, maar je kunt ook meerdere Balterio laminaatsoorten naast elkaar gebruiken om iedere kamer zijn eigen karakter te geven. Met Balterio creëer je een huis waar het hele gezin zich thuis voelt.

Balterio: vernieuwend, karakteristiek en tijdloos

De laminaatvloeren uit het ruime assortiment van Balterio hebben een tijdloos karakter en zijn met hun hoogwaardige kwaliteit haast niet van een echte houten vloer te onderscheiden. De extra lange planken met v-groef geven een ruimtelijk karakter aan de kamer en blijven de beste basis voor iedere interieurstijl. De vloeren uit het assortiment van Balterio zijn in combinatie met een geschikte ondervloer zonder problemen te gebruiken met vloerverwarming. Ook zijn ze geschikt voor mensen met huisstofmijtallergie en zijn de vloeren door de toevoeging van een kliksysteem eenvoudig zelf te leggen. Door hun onderhoudsvriendelijke eigenschappen zijn de vloeren van Balterio zonder twijfel een toevoeging met klasse aan ieder interieur.

Het Balterio laminaat is onderverdeeld in verschillende categorieën, die je helpen de juiste vloer voor jouw huis te selecteren. De nieuwste trends op het gebied van interieurdesign worden geïntegreerd in de updates van Balterio, zodat je niet alleen kiest voor een kwalitatief hoogwaardig product, maar ook voor een item met een hippe look.

De signatuur van Balterio

Warmte, stijl, karakter en ruimte: Balterio biedt het allemaal. De kracht van eenvoudig genieten ligt in het zien van schoonheid in alledaagse dingen. De pracht van unieke producten en het waarderen van kwaliteit. En dat is wat een Balterio vloer voor je doet. Het merk is vernieuwend met dezelfde basis van kwaliteit, waardoor je verzekerd bent van een vloer die jarenlang meegaat. Het huis van je dromen krijgt vorm met Balterio, die je laat kiezen voor een stijlvolle kleurtint uit één van de vele series en die gegarandeerd wordt vergezeld van een luxueuze uitstraling. Balterio is een tijdloze elegantie die een glimlach op je gezicht brengt. Balterio, dat is wonen in stijl.