Ariadne at Home

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Ariadne at Home

De dekbedovertrekken van Ariadne at Home zijn ontworpen in samenwerking met Beddinghouse. In de collectie vind je bedtextiel van 100% katoen en in de maten 140x200 cm tot 240x200 cm. Met Ariadne at Home breng je sfeer in het interieur van de slaapkamer.

De Ariadne at Home dekbedovertrekken collectie

De collectie van Ariadne at Home is samengesteld uit dekbedovertrekken in allerlei soorten en maten. Zo kun je kiezen voor een Ariadne at Home dekbedovertrek van 100% hoogwaardige en ademende katoen of een overtrek in een combinatie van katoen en polyester. Ariadne at Home dekbedovertrekken zijn er in de volgende maten:

Wat de Ariadne at Home dekbedovertrekken extra speciaal maakt: ze zijn allemaal voorzien van een dubbele, doorlopende instopstrook. Dat betekent dat het opmaken van je bed extra gemakkelijk gaat met een Ariadne at Home dekbedovertrek. Tevens maakt dat de Ariadne at Home dekbedovertrekken geschikt voor gebruik in combinatie met een extra lang bed. Ben jij in het bezit van een ledikant of boxspring met een lengte van 210 of 220 centimeter? Ook dan kun je kiezen voor een Ariadne at Home dekbedovertrek.

Comfortabel slapen onder een Ariadne at Home overtrek

De dekbedovertrekken van Ariadne at Home zijn voorzien van stijlvolle dessins. Zo creëer je een slaapkamer interieur, waar jij je helemaal thuis voelt en je iedere nacht heerlijk slaapt. Een katoenen dekbedovertrek van Ariadne at Home zorgt voor een comfortabele slaapomgeving. Katoen is een materiaal, dat heerlijk verkoelend is tijdens warme nachten en de warmte vasthoudt tijdens koude nachten. Daarmee is een Ariadne at Home dekbedovertrek het hele jaar door een goede keuze.