Alessi

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Alessi

Alessi vertelt je vol trots en passie het verhaal van haar ontstaan in 1921, het moment waar het allemaal begon. Designer Alberto Alessi vertelt ons dat een echt designproduct emoties los moet maken en over moet brengen, herinneringen tot leven laat komen, verrast en ingaat tegen de conventies en normen die gelden voor dat product. En dat is ook precies wat de designers in dienst van Alessi doen, ingaan tegen gangbare vormen en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. Zowel op het gebied van vorm als van kleur.

Alessi: een bedrijf vol passie

De ontwikkeling van designlabel Alessi heeft niet stilgestaan. In de jaren vijftig komt de innovatieve visie van het bedrijf tot ontwikkeling en starten ze met het vervangen van zachte metalen door roestvrij staal, waarmee de producten niet meer alleen met de hand vervaardigd kunnen worden, maar ook door middel van massaproductie gemaakt worden. Ook start Alessi met het samenwerken met externe designers en daarmee zijn ze één van de koplopers op het gebied van woondesign.

De missie en passie van Alessi is om de aandacht van de toeschouwer te vangen en zijn fantasie aan het werk te zetten. En dat is tevens de signatuur van het Italiaanse label, dat succesvol grafisch design en industriële elementen integreert in haar collectie. De hoogwaardige kwaliteit van de producten in combinatie met een voortschrijdend inzicht op het gebied van duurzaamheid, maken de designs van Alessi tot echte musthaves voor je huis. Het merk zet in op producten die zijn vervaardigd van roestvrij staal en kunststof in opvallende kleurtinten. Ben je op zoek naar een iconische schaal om de salontafel mee te sieren? Of een uniek gevormde tafellamp? Dan biedt dit assortiment precies wat je zoekt!

Het Alessi servies

Voor een exclusief plaatje op de eettafel, in de keuken en in de woonkamer ben je bij Alessi aan het juiste adres. Het designlabel biedt niet alleen alle accessoires die je in huis nodig kunt hebben, maar ook het Alessi servies is onderdeel van de collectie. De bijzondere items, zoals een ijsschaaltje, elegant vormgegeven dessertschaal en speelse eierdop maken het Alessi servies tot een musthave. En de onderdelen van het Alessi servies zijn niet alleen leuk om zelf in huis te hebben, ze zijn ook ideaal om cadeau te geven! Ben je uitgenodigd voor een housewarming of verjaardag? Met een item uit het Alessi servies kom je altijd goed binnen!