AeroSleep

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

AeroSleep

De gemeenschappelijke droom van alle ouders over de hele wereld is zorgen voor een ultiem veilige omgeving voor hun kind, op elk moment van de dag. En daar komt AeroSleep om de hoek kijken. Dit bekende designlabel heeft dezelfde wens en ontwikkelde daarom de beste producten voor het creëren van een veilige slaapomgeving. Zo kun je rustig naar beneden gaan of zelf gaan slapen in de wetenschap dat je baby vrij kan ademen in zijn wieg of ledikant.

AeroSleep: pionier in slaapveiligheid

Met een ruim assortiment aan slaapproducten voor de allerkleinsten is AeroSleep een ware pionier op het gebied van slaapveiligheid. De innovatieve technologie, waarmee de producten zijn vervaardigd, is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en garandeert een maximum aan hygiëne en comfort. Precies wat je wilt voor je baby! In de collectie vind je een totaalconcept, dat bestaat uit een matras, matrasbeschermer, hoeslaken en bedomrander voor het creëren van het slaapcomfort dat je kleine nodig heeft.

De matras biedt een goede ondersteuning voor de rug en met de bijpassende Aerosleep Baby Protect ontstaat een ademende, lucht- en vochtdoorlatende omgeving om verstikking te voorkomen en oververhitting te verminderen. Het materiaal absorbeert vocht dat vrijkomt, zodat het door de maximale luchtcirculatie snel verdampt en het vormt een ondoordringbaar schild tegen bacteriën en allergenen in het matras. De onderste laag van de matrasbeschermer is waterdicht en voorkomt vlekken op de matras. Hij is wasbaar in de wasmachine op 60°C, geschikt voor elk type matras en gemakkelijk te bevestigen. En als je de bijpassende bedomrander bevestigt aan het ledikant kan je kleine zijn hoofd niet meer stoten tegen de spijlen. Met AeroSleep staat veiligheid voorop!

De wetenschap test AeroSleep

Natuurlijk werden de producten van AeroSleep niet zomaar geïntroduceerd, ze werden eerst onderworpen aan een groot aantal veiligheidstesten. Door de onderzoeken op het gebied van slapen en medisch bewustzijn te volgen, is AeroSleep altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het designlabel heeft ervoor gekozen om alleen producten op de markt te brengen waar ze honderd procent achter staan en die technologisch en wetenschappelijk onderbouwd zijn. AeroSleep heeft het Oeko-Tex standaard 100 label en voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. AeroSleep, het beste voor je kind!