A Little Lovely Company

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

A Little Lovely Company

Met A Little Lovely Company producten creëer jij een kinderkamer met een speels karakter. De unieke items van het merk zijn wereldwijd een hit bij kinderen van alle leeftijden.

A Litte Lovely Company: voor iedere kinderkamer

Ben jij al fan van A Little Lovely Company? Als je het merk nog niet kent, dan is dit het moment om de collectie eens uitgebreid te bekijken. Zelfs als je niet bezig bent met het inrichten van de kinderkamer is het lastig om de A Little Lovely Company lampjes te weerstaan. De producten uit het A Little Lovely Company assortiment zijn gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen en uitgevoerd in fijne pasteltinten. Zo zijn de lampjes in de vorm van een unicorn, appel, ijsje, spookje, wolk of ster ook leuk om ter decoratie in de woonkamer te gebruiken. De lampjes zijn ook goed te gebruiken als nachtlampje en dus perfect als je zoon of dochter bang is in het donker.

Kinderkamer decoratie van A Little Lovely Company

A Little Lovely Company biedt niet alleen leuke lampjes voor de kinderkamer, maar je vindt in de collectie een variatie aan accessoires. Zo zijn de A Little Lovely Company badspeeltjes perfect om als cadeautje in te pakken voor een verjaardag en ook erg leuk voor een babyshower. Ook de sierkussens van A Little Lovely Company in de vorm van een schijf watermeloen, ijsje of peer zijn erg leuk ter decoratie in de kinderkamer. Op zoek naar een leuke poster om aan de muur te hangen? Bekijk de posters van A Little Lovely Company eens, vrolijke plaatjes voor iedere kinderkamer. En natuurlijk kan de lightbox in dit rijtje niet ontbreken. Met dit trendy item kun je zelf de tekst wanneer je wilt aanpassen. Voor een kinderkamer met een vrolijke noot en een lichte uitstraling.