3B Meubel

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

3B Meubel

Bij 3B meubel staat handwerk en ambacht centraal bij het produceren van kwalitatieve, duurzame en comfortabele zitmeubelen. Met een 3B meubel kies je voor zitten en relaxen op het hoogste niveau.

Maak kennis met het 3B meubel assortiment

Een bank of fauteuil van het merk 3B meubel is een product met karakter. Met de zitmeubels van 3B meubel krijgt het interieur van je woonkamer een luxe uitstraling. Bij 3B meubel worden ambacht en handwerk gecombineerd met de nieuwste productietechnieken. Zo ontstaat een collectie meubels van hoogwaardige kwaliteit, die passen in ieder interieur. Een 3B meubel bank of fauteuil kan naar wens worden afgewerkt in stof of leer en met of zonder sierbiezen of stiksels. De klassieke 3B meubel banken worden ondersteund door houten poten, waarmee iedere bank een open uitstraling krijgt en de woonkamer een ruimtelijk karakter geeft.

De maatwerk meubelen van het merk 3B meubel

3B meubel staat niet alleen bekend om luxe banken en fauteuils met een klassieke uitstraling, maar ook om maatwerk meubelen. Flexibiliteit is belangrijk voor de ontwerpers van 3B meubel en daarom zijn er ontzettend veel opties als het gaat over maatvoering, details en bekleding van banken en fauteuils. Om ieder meubel aan te kunnen passen aan jouw individuele wensen en de stijl van jouw interieur kiest 3B meubel voor meubels op maat. Zo is bij ieder model de zitting in diepte in te stellen en voorzien van een hoogwaardige nosagvering. Ontdek het 3B meubel ontwerp dat binnen jouw woonkamer interieur past en stel zelf je nieuwe bank of fauteuil samen met 3B meubel. Ontspannen in je eigen huis kan niet leuker dan dit.