PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Keukens

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Keukenwereld bij Woonboulevard Poortvliet

Bij Woonboulevard Poortvliet kun je terecht voor het vormgeven en inrichten van je hele huis. Niet alleen vloer- en raamdecoratie, meubels en accessoires vind je bij de woonboulevard. Ook Keukenwereld heeft een vestiging in Woonboulevard Poortvliet. Zo kun je ook de keuken volledig inrichten bij een bezoek aan de woonboulevard in Poortvliet. Daarmee kun je ieder onderdeel van je thuis op elkaar afstemmen en wordt het vormgeven van je interieur wel heel gemakkelijk. Onze deskundige woonexperts helpen je graag bij het uitzoeken van een keuken. Tijdens een persoonlijk advies laten ze je zien wat er past binnen de ruimte die je tot je beschikking hebt en kun je verschillende stijlen keukens laten intekenen. Zo maak je gegarandeerd de juiste keuze voor jarenlang woon- en kookplezier!

De collectie keukens van Keukenwereld

Keukenwereld is gevestigd in Woonboulevard Poortvliet en biedt een ruime keuze in keukens. Diverse woonstijlen zijn vertegenwoordigd in het assortiment, zodat je keuze hebt uit design keukens, landelijke keukens, moderne keukens en tijdloze keukens. Ga voor inspiratie naar de webshop van Woonboulevard Poortvliet en bekijk een selectie van de keukens online. Wil je meer weten? Dan ben je van harte welkom in Poortvliet voor een uitgebreide rondleiding en een persoonlijk advies.

Rondkijken bij Woonboulevard Poortvliet

Als je een bezoek brengt aan Keukenwereld, loop dan ook eens door de woonboulevard. Met meer dan 30 inspirerende shops vind je er alles op het gebied van wonen en slapen. Als je aan de slag gaat met het veranderen van je interieur, dan biedt Woonboulevard Poortvliet alles wat je nodig hebt om het interieur van je dromen werkelijkheid te maken. Voor de zithoek in de woonkamer kies je een basis van een bank met bijpassende fauteuils en een fijne salontafel. De eethoek stel je samen door een eetkamertafel met bijpassende eetkamerstoelen te selecteren. En het interieur van de woonkamer is compleet met een aantal kasten, zoals een tv-dressoir en vitrinekast. Met bijpassende verlichting en woonaccessoires creëer jij een gevoel van thuiskomen. Ben je op zoek naar wooninspiratie? Op de blog van Woonboulevard Poortvliet vind je iedere week nieuwe artikelen boordevol wooninspiratie. En ook de nieuwsbrief van de woonboulevard geeft je iedere twee weken wooninspiratie in je inbox. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste woontrends, de leukste acties en voordelige aanbiedingen. Woonboulevard Poortvliet, wij zijn wonen.