Daan & Maike

De grote verhuizing

Daan (32) & Maike (32) wonen al een aantal jaar samen in Amsterdam, als ze besluiten op zoek te gaan naar een huis voor hun toekomst. En dat vonden ze in de vorm van een oude fabriek net buiten de stad. Het huis van hun dromen ontstaat na bijna twee jaar verbouwen en nu willen ze er nooit meer weg! Met het behouden van elementen van de oorspronkelijke constructie en het toevoegen van passende extra's is de fabriek omgetoverd tot een prachtig woonhuis met een industriële basis. En uiteindelijk past het interieur daar precies bij: stoer en jong met een trendy design!

Begin bij de basisSandra : Daan & Maike hebben echt hun droomhuis gevonden in dit industriële pand. Een ruim en licht geheel, dat volledig naar hun woonwens is in te richten. Toen ze bij mij kwamen, wisten ze niet zo goed waar ze moesten beginnen met het kiezen van de juiste meubels. Mijn advies was om eerst een bank te selecteren, die als basis dient voor het interieur. Hiermee bepaal je de woonsfeer van een ruimte en dan kun je daar steeds weer stukjes aan toevoegen. Zo creëer je het plaatje uit je woondromen!
Ons huis : Stoer & TrendyHet uitzoeken van een bank die past in de royale woonkamer was een echte uitdaging. Beiden houden we van echte designmeubels, dus daar begonnen we met zoeken. Daarnaast moest de bank die past bij ons huis ook comfortabel zijn en een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben. Wat betreft stijl, materiaal en kleur staan we voor alles open. En dat is waarom we verliefd werden op deze ruimtelijke vormgegeven lichtgrijze hoekbank. Een zitmeubel dat een groots statement maakt in de ruimte en dat prachtig past in ons droombeeld.
Er gaat een wereld voor u open bij het aanschouwen van de...
Vanaf € 3.920,00 Incl 21% BTW
De royale vormen van bank Axel nodigen uit om plaats te n...
Vanaf € 2.448,00 Incl 21% BTW
€ 0,00 Incl 0% BTW
Onovertreffelijk elegant en krachtig charmant is het ontw...
Vanaf € 6.399,00 Incl 21% BTW
Een zitmeubel met een groots gevoel voor decorum en liefd...
Vanaf € 3.746,00 Incl 21% BTW
Laat u verrassen door de voor zichzelf sprekende vloeiend...
Vanaf € 2.599,00 Incl 21% BTW
Stoer en robuust is bank Santiago uit de collectie van Lab...
Vanaf € 2.550,00 Incl 21% BTW
€ 0,00 Incl 0% BTW
Movani staat voor vernieuwing en luxe zitcomfort. Dat is ...
Vanaf € 2.049,00 Incl 21% BTW