PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

ONZE SHOWROOMS ZIJN OPEN VOOR WINKELEN OP AFSPRAAK

Onze showrooms in Poortvliet, Eindhoven (2700 m2) en Rotterdam (2600 m2) zijn weer open voor Winkelen op afspraak. Dit betekent dat we je op afspraak weer mogen ontvangen. Onze woonexperts kunnen je onze nieuwe collectie en frisse showroom laten zien en samen kunnen we jouw droominterieur uitzoeken. Via deze pagina boek je een tijdslot van 1, 2 of 3 uur in ons filiaal in Rotterdam of Eindhoven. Tijdens dit tijdslot kun je in alle rust winkelen en door onze showroom struinen en onze woonexperts adviseren je graag. Wil je gebruik maken van het tijdelijke gratis interieuradvies? Ga dan naar dit formulier. Ook tijdens het interieuradvies houden we ons strikt aan alle RIVM regels.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en collega’s is zeer belangrijk voor ons. Wanneer je in onze showroom bent, houden we ons strikt aan alle regels van het RIVM:

  • Een mondkapje is verplicht
  • Wij vragen je vriendelijk om 1,5 meter afstand te houden
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Op diverse plekken in de showroom kan je je handen (steeds) ontsmetten.
  • Onze winkels en toiletten worden zeer frequent schoongemaakt.
  • Onze adviesplekken zijn voorzien van transparante schermen.
  • Medewerkers met klachten blijven thuis. Indien je klachten hebt, vragen we je om je bezoek uit te stellen en op een later moment een afspraak in te plannen.
  • Natuurlijk kunnen we je tijdens je bezoek voorzien van koffie, thee of frisdrank.
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel op.

Bezorgen

Onze bezorgers blijven je bestelling afleveren. Zij beschikken over mondkapjes en zij dragen een mondkapje. Om jouw gezondheid en die van onze bezorgers te waarborgen, houden wij rekening met de voorgeschreven afstand van 1,5 meter. Op deze manier kunnen we op een veilige manier toch jouw nieuwe aankopen afleveren. Voor een extra geheugensteuntje in deze bijzondere tijd, hebben onze bezorgers een button opgespeld waarop we iedereen nogmaals vragen om de 1,5 meter in acht te nemen. De tablets waarop de orders worden afgetekend, worden na iedere ondertekening schoongemaakt. Betalen kan alleen met pin. Ook het pinapparaat wordt na iedere betaling afgenomen.

Actuele informatie over het Coronavirus (COVID-19) is te vinden op de website van het RIVM: rivm.nl

Met z’n allen kunnen we het coronavirus eronder krijgen!