PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Bouman en Potter corona maatregelen

WOONSHOPPEN BIJ BOUMAN EN POTTER

Onze showroom is open om te komen woonshoppen. Wij tellen het aantal bezoekers in onze showroom, dat doen we bij binnenkomst. Hierdoor weten wij te allen tijde hoeveel mensen zich in de showroom bevinden en kunnen wij garanderen dat iedereen genoeg ruimte heeft om veilig te woonshoppen. Onze interieurexperts zijn aanwezig om je te woord te staan, je te helpen en te adviseren.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en collega's is zeer belangrijk voor ons en daarom gelden er nog steeds een aantal regels waar wij ons aan houden:

  • Wij vragen je vriendelijk om 1,5 meter afstand te houden.
  • Desinfecteer je handen bij binnenkomst. Op diverse plekken in de showroom kan je je handen (steeds) ontsmetten.
  • Onze winkels worden zeer frequent schoongemaakt.
  • Onze adviesplekken zijn voorzien van transparante schermen.
  • Medewerkers met klachten blijven thuis. Indien je klachten hebt, vragen we je om je bezoek uit te stellen en op een later moment een afspraak in te plannen.
  • Indien nodig, volg dan altijd de aanwijzingen van het personeel op.

Bezorgen

Onze bezorgers leveren graag jouw meubels af. Om jouw gezondheid en die van onze bezorgers te waarborgen, houden wij rekening met de voorgeschreven afstand van 1,5 meter. Op deze manier kunnen we op een veilige manier toch jouw nieuwe aankopen afleveren. De tablets waarop de orders worden afgetekend, worden na iedere ondertekening schoongemaakt. Betalen kan alleen met pin. Ook het pinapparaat wordt na iedere betaling afgenomen.

Actuele informatie over het Coronavirus (COVID-19) is te vinden op de website van het RIVM: rivm.nl Met z’n allen krijgen we het corona-virus eronder!

Natuurlijk houden we ons aan de richtlijnen van het RIVM tijdens het advies aan huis. Zo dragen wij een mondkapje, geven we geen hand, blijven we op 1,5 meter afstand, houden ons aan het maximale aantal bezoekers dat is toegestaan en bij klachten verzetten we de afspraak. Zo houden we het toch veilig!