wooninspiratie_bureau_werkplek

9x WOONINSPIRATIE | OP JE BUREAU

Werk jij wel eens vanuit huis? Ik vind het erg fijn om af en toe thuis te werken. Zo schrijf ik deze blog nu ook vanaf mijn eigen thuiswerkplek. Op onze werkkamer hebben wij een groot bureau staan, waar mijn man en ik regelmatig gebruik van maken. Het is een heerlijke plek, rustig en ruim. Ik mis alleen nog wat opbergruimte, praktische en leuke accessoires en een plek waar ik inspirerende quotes of plaatjes kan ophangen. Ik ben daarom op zoek gegaan naar leuke items voor de werkplek en die deel ik graag met jullie. 

werkplek_inspiratie

> Thuis op je werk

Ik vind het fijn om mijn werkkamer een huiselijke sfeer te geven. Kies daarom in de basis voor een mooi bureau en een fijne stoel. Je zitcomfort tijdens het werk is erg belangrijk, dus kies een stoel die je zithouding goed ondersteunt. Daarnaast is verlichting op je werkplek erg belangrijk. Naast een hanglamp en voldoende daglicht, is een lamp op je bureau een echte must. Ik vind zelf deze lamp van Serax erg mooi. 

> Motiverende quotes

Hang op een memobord boven je bureau een paar motiverende quotes of mooie en inspirerende afbeeldingen. Je kunt ook  foto’s ophangen, die je helpen om gefocust te blijven. Gebruik hiervoor foto’s van je dierbaren of van bijzondere momenten, zoals je diploma uitreiking. Naast het harde werken, is het natuurlijk belangrijk om goed te blijven drinken. Zet een flesje water op je bureau of een grote mok thee.

> Georganiseerde chaos

Ligt jouw bureau helemaal vol met papieren? Het is beter om je bureau opgeruimd en zo leeg mogelijk te houden. Op deze manier houd je meer overzicht en raak je minder snel afgeleid. Berg je papieren daarom op in leuke opbergmanden, zoals de draadmanden van vtwonen. Een andere praktische manier om je tijdschriften, administratie of huiswerk in op te bergen zijn de magazineholders van Ferm Living.

Tip: Soms kun je een product ook voor iets anders heel goed gebruiken. Zo kun je de toilettas van Zusss heel goed als etui gebruiken voor al je pennen en stiften.

 

 

accessoires voor op je bureau

1 | Memobord Dreams natural Riverdale

2 | Paperweight zwart vtwonen

3 | Storage Basket brass vtwonen

4 | Lamp met betonnen voet Serax

5 | Tabletthoes Brooklyn taupe Riverdale

6 | Toilettas eucalyptusblad Zusss

7 | Houten magneet wit vtwonen

8 | Memobord rond zwart vtwonen

9 | Mok with love Riverdale

 

Heb jij thuis een mooie werkplek voor jezelf gecreëerd? Deel hem met ons via Facebook of Instagram (@woonboulevardpoortvliet).

nicky, woonboulevard poortvliet