ontdek in de blog van Nicky welke tuinset bij jou past

Welke tuinset past het best bij jou?

Ik heb een heerlijke tuin, waar we met ons gezin in het voorjaar en in de zomer enorm van genieten. De tuin is een fijne plek waar de kinderen kunnen spelen en waar we zelf van de zon kunnen genieten. Ook nodigen we vaak vrienden en familie uit om samen te barbecueën. Het is dan fijn om passende tuinmeubelen te hebben waar je met z’n allen kunt zitten. Maar kies je dan voor om een eetset of een loungebank, of beide?

voorjaar in de tuin

Dining outside

Wij hebben al jaren een tuintafel en fijne stoelen in de tuin. Er zijn veel verschillende soorten diningsets verkrijgbaar bij onze afdeling Tuinmeubelen. Stoere tafels van teakhout en moderne sets met een minimalistisch design. Het voordeel van een diningset is dat je gewoon aan tafel eet. Als je gaat barbecueën heb je op tafel alle ruimte voor salades, broodjes, fruit en natuurlijk het vlees dat net van de barbecue komt. Hou je van lekker lang natafelen? Kies dan voor verstelbare tuinstoelen zodat je heerlijk ontspannen kunt genieten van de rest van de avond.

Lounge with friends

Achterin de tuin hebben wij een klein terras waar, als de zon schijnt, je even fijn kunt relaxen. Er staat een loungeset waar je heerlijk in de zon een boek kan lezen. Ook als er vrienden langskomen zitten we graag op de loungebank om bij te kletsen met een hapje en een drankje. ’s Avonds houden we ons warm bij de vuurkorf en een paar zachte plaids. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen een terrasheater op te hangen om lekker warm te blijven.

Alle loungesets bij Woonboulevard Poortvliet kun je het hele jaar buiten laten staan. De kussens moet je bij de meeste sets wel binnen leggen of in een kussenbox doen. Je kunt ook kiezen voor een loungeset met ‘all weather’ kussens. Deze kun je ’s zomers dag en nacht buiten in de loungebank laten liggen.

kies de meubels voor je terras

Dine & Lounge

Zoals je merkt hebben wij dus een diningset en een loungebank in de tuin. Heb je niet de ruimte voor twee sets? Ga dan voor een dine & loungeset. De naam zegt het al, deze set heeft het allebei! De loungebank heeft zachte kussens en is groot genoeg om languit op te relaxen. Een dine & loungeset is inclusief tafel waardoor je loungeset ook gebruikt kan worden als dining set. Doordat de bank iets hoger is dan een loungeset, kun je goed aan tafel zitten. Erg praktisch en het ziet er heel gezellig uit!

Wil je de verschillende tuinsets eens uitproberen? Kom dan langs in onze vernieuwde showroom, waar we onze uitgebreide collectie tuinmeubelen met plezier aan je laten zien. Mijn collega’s en ik geven je graag advies over welke set het beste bij jou past.

blogger nicky