Tuinmeubelen voor je balkon

TUINMEUBELEN VOOR JE BALKON

Heb jij er wel eens over nagedacht, tuinmeubelen op je balkon? Als je geen tuin bij je huis hebt, is dit een ideale oplossing om ontspannen van de zon te genieten. Ik laat je in deze blog een aantal praktische oplossingen zien voor je balkon. Welke tuinmeubelen kun je kiezen? En welke stijl creëer jij op je balkon?

1 | Tuinstoelen voor optimaal relaxen

Welk doel heb jij met het neerzetten van tuinmeubelen op het balkon? Als je het gezellig vindt om er samen met een vriendin, de buurman of je moeder te zitten, dan kies je voor twee diningstoelen met kussens. De diningstoelen hebben deze naam omdat ze meestal bij een tuintafel worden neergezet. Maar op je balkon staan ze ook prachtig! Wil je een relax zithoek creëren? Kies dan voor een relax tuinfauteuil met een bijpassende hocker om je voeten op te leggen. Succes gegarandeerd.

2 | Gezellig: een eettafel op je balkon

Een eettafel op het balkon past helaas niet overal. Hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat je balkon groot genoeg is om de tafel neer te zetten. De tuintafel is daarmee voor de meeste balkons geen optie. Wat wel kan, is een hocker of bijzettafel tussen de stoelen zetten. Het creëert een gezellige sfeer en biedt je de mogelijkheid om een schaal salade of een etagère met hapjes neer te zetten. De wijnglazen passen er vast nog wel naast!

3 | Stylingtip: accessoires van Zusss

De stijl van je interieur, die zie je terug op het balkon. Want het is wel zo gezellig om een aantal accessoires neer te zetten. In de collectie van Zusss vind je de perfecte woonaccessoires voor de styling van je balkon. Een buitenkaars of geurkaarsje, servetten met een leuke quote en een heerlijke plaid voor wanneer het in de avond fris wordt buiten. Met Zusss wordt relaxen op het balkon nóg leuker, dus neem zeker een kijkje in de collectie!