TOP DRIE RELAXSTOELEN IN DE TUIN

Als ik denk aan de zomer, dan zie ik meteen een terasje voor me. Een tafeltje met stoelen en ik ín een stoel met een drankje in mijn hand. Dat tafereel creëer je met de juiste tuinstoelen heel eenvoudig in je eigen tuin. Dat is pas echt genieten! Mijn top drie tuinstoelen presenteer in je in deze blog. Lees dus snel verder als je jezelf ook al ontspannen in de tuin ziet zitten op je nieuwe relaxstoel.

1 | Dining tuinstoelen voor ontspannen tafelen

Op nummer één in dit lijstje staat de dining tuinstoel. Waarom? Dit is en blijft een populaire stoel bij het samenstellen van een tuinset. Zeker als er vaak vrienden of familie langskomt of als je gezellig met het gezin buiten wilt eten, is een set dining tuinstoelen een echte must have. Hierbij heb je keuze uit diverse soorten stoelen, van de basic armstoel tot de luxe diningstoel met kussens, een stapelstoel of een standenstoel.

2 | Relax tuinstoelen voor heerlijk loungen

Van de categorie relax tuinstoelen word ik erg vrolijk. In onze tuincollectie vind je verschillende relaxfauteuils, luxe wicker tuinmeubelen met dikke kussens, waarvan de rug met een gasveer te verstellen is. De relax tuinstoel is perfect voor een middagje bijkletsen met een vriendin, urenlang borrelen met je moeder óf als je een middag vrij hebt van je werk en je eindelijk toekomt aan het lezen van dat nieuwe boek.

3 | Een hangstoel of ligbed voor luxe relaxen

De tuinmeubel trend van 2018 is zeker weten de hangstoel. Daarom staat deze tuinstoel in mijn top drie van favorieten, op een gedeelde plaats met het ligbed. Als je kiest voor een tuin met een ontspannen karakter, dan zijn beide tuinstoelen een goede keuze. De hangstoel met zijn luxe kussens is ideaal om in te schommelen. Wil je languit liggend van de zon genieten? Dan is een ligbed uit onze serie tuinstoelen jouw match.