Styling wedstrijd

stylingwedstrijd,woonboulevard poortvliet

Zaterdag 22 oktober was het zo ver. De dag waar Woonboulevard Poortvliet zich al weken op heeft voorbereid en waar alle deelnemers met spanning op wachten. Om twee uur ’s middags begon de stylingwedstrijd. Tien geselecteerde duo’s stonden te trappelen om van start te gaan en hebben alles uit de kast gehaald om een bijzonder geheel neer te zetten. In deze blog vertel ik over het verloop van de wedstrijd en laat ik je in plaatjes zien hoe geslaagd de stylingwedstrijd was!

verven bij de stylingwedstrijd van woonboulevard poortvliet

Bij binnenkomst werd in een korte introductie verteld hoe de stylingwedstrijd in zijn werk zou gaan. De spelregels en wedstrijdelementen werden kort toegelicht en toen was het écht tijd om te beginnen. De eerste opdracht voor de kandidaten was om zo snel mogelijk naar de afdeling Modern te rennen en terug te komen met de naam van het eerste ‘WoonInZicht’ dat ze tegenkwamen. Op volgorde van terugkomst mochten ze een stylingruimte kiezen. Daarna was het tijd om de muren te gaan verven. Met tips en adviezen van onze verfexpert Johan Kleppe kon iedereen snel aan de slag om een stijlvolle ruimte te creëren. Al vanaf het begin is er veel diversiteit te zien in de invulling van de ruimtes, erg leuk!

het is tijd voor accessoires bij de stylingwedstrijd van woonboulevard poortvliet

Om als eerste een fauteuil te mogen selecteren, is de opdracht om naar de afdeling Slaapwereld te vertrekken en terug te komen met een originele foto. De opdracht luidt: ‘kies je favoriete bed of boxspring en maak een opvallende foto, die past bij jullie als duo’. Dit leverde verrassende foto’s op! De volgende fase was het verdelen van de bijzettafels en tussen de opdrachten door mocht ieder duo steeds opnieuw een accessoire uitzoeken. Dit maakte het stylen van de ruimte extra uitdagend. Maar de resultaten mogen er zijn!

Aan het einde van de stylingwedstrijd kwamen een aantal juryleden alvast een kijkje nemen. Deze week zal de gehele vakjury, bestaande uit Johan Kleppe, Romy Heeren, Sandra van Dijke, Stephanie Koopman en Simone Kuystermans-Bos, een cijfer toekennen aan iedere stylingruimte.

witte woonkamer, wit wonen, witte accessoires

Jij kunt via Facebook stemmen op je favoriete stylingruimte en zo de duo’s helpen in hun strijd om de wooncheque van € 1250,-. De stemmen van de vakjury en het aantal likes via Facebook bepalen samen het winnende duo. Zaterdag 29 oktober om drie uur worden de winnaars bekendgemaakt bij de stylingruimtes. Je bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn!