DE HAL | 5 STYLINGTIPS VOOR EEN WARM WELKOM

Drie jaar geleden zijn wij verhuisd en nog steeds zijn er dingen in huis die ik nog wil aanpassen. Zo ook de hal. De basis is prima, maar het mag van mij nog wat leuker en gezelliger. Ik wil onszelf én onze gasten een warm welkom geven als je binnenkomt. Hoe? Ik geef je graag vijf stylingtips voor je hal.

WELKOM, WAT LEUK DAT JIJ ER BENT

Geef je hal een leuke binnenkomer met een vrolijke quote. In mijn hal hangt de Ierse spreuk ‘Céad Míle Fáilte’. Dit is Gaelic voor ‘honderdduizend malen welkom’. Wil je jouw hal ook een leuke quote meegeven? Hang dan jouw favoriete quote op een magneetbord, schrijf het op de muur of lijst een kaart van Zusss in en hang deze op.

WELKOM, HANG JE JAS LEKKER OP

Als je thuis komt wil je natuurlijk je jas uit doen en ophangen. Zorg er dan ook voor dat je voldoende ruimte hebt aan je kapstok. Zorg er eerst voor dat je kapstok opgeruimd is. Ruim jassen, sjaals en andere dingen die je niet dagelijks draagt op. Als je de ruimte ervoor hebt, kun je ook kiezen voor een grotere kapstok zoals kapstok Giro of het moderne kledingrek van Ferm Living. Heb je een kleinere hal? Dan kan het leuk zijn om creatief met verschillende haken te werken.

WELKOM, WAT ZIE JE ER GOED UIT

Wat bij mij nog op mijn verlanglijstje staat is een mooie spiegel voor in de hal. Het is toch fijn om nog even je haar of makeup te controleren voordat je de deur uit gaat. Ik vind op dit moment ronde spiegels erg mooi, zoals spiegel Blackbeam van Dutchbone. TIP! Hang bij de spiegel een plankje op voor een paar basic items. Leg hier een haarborstel en zet een parfum klaar zodat je altijd verzorgd de deur uitgaat.

WELKOM, DIT IS ONS HUIS

Ze zeggen wel eens dat de hal het visitekaartje is van je huis. Het is het eerste wat gasten zien als ze je huis binnenkomen. Zorg er daarom voor dat het er leuk en opgeruimd uitziet. Zorg dat er altijd ruimte is aan de kapstok voor de jas van je gast, maar ook dat je schoenen netjes opgeruimd zijn in een schoenenkast. TIP! Een goede schoonloopmat is een musthave. Naast de hal, wil je dat de rest van je huis natuurlijk ook netjes schoon blijft.

WELKOM THUIS

Tot slot, geef je hal een persoonlijke touch. Hang er een leuke persoonlijke foto op, verzamel de kaartjes die je krijgt en hang ze op in de hal of verzamel je favoriete souvenirs in een letterbak. Zorg ervoor dat jij je meteen thuis voelt in je hal. Volg ons op Facebook voor meer wooninspiratie. Daarnaast ben je van harte welkom om in onze showroom onze uitgebreide collectie te komen bekijken en ervoor te zorgen dat jij jouw gasten goed ontvangt en een warm welkom geeft.