het is tijd om te winterweberen met woonboulevard poortvliet

De kerstliedjes staan op, de kaarsen branden en het is wachten tot de eerste sneeuwvlokken vallen. Wat december voor mij zo magisch maakt, is het gevoel van verwachting dat in de lucht hangt. Heel Nederland leeft toe naar Kerst en Oud en Nieuw, om te genieten van het samenzijn met familie en vrienden. Ben je er nog niet aan toegekomen om een dessert voor het feestdiner uit te kiezen? Geen nood, ik laat je vandaag zien hoe je in een handomdraai een heerlijk fris en fruitig toetje op tafel zet. Mét natuurlijk de mooiste aankleding voor de dinertafel!

maak heerlijke perentaartjes op de Weber barbecue

FEESTTIP 1 | Winter Wonderland

Het versieren van je huis in de winter is ieder jaar weer een challenge. Welke kleur accessoires kies jij in 2016? Met de feestelijke items van Rivièra Maison kies je voor een warm geheel in klassieke kleurtinten. En met de trendy producten van vtwonen, Dutchbone of Ferm Living geef je opvallende accenten aan je interieur. Zo geef je de winter buiten het nakijken, want binnen is het heerlijk warm!

FEESTTIP 2 | Mistletoe And Wine

Met de feestdagen haal je altijd wel wat extra’s in huis. Of het nu gaat om eten en drinken of dingen om je interieur feestelijk mee aan te kleden. Een makkelijke manier om dat te doen, is naar het bos gaan en wat dennentakken afknippen. Je hangt er een aantal sierlijke hangers aan en je huis ademt een fijne feestsfeer. Met je mooiste wijnglazen op tafel ben jij helemaal klaar voor Kerst en Oud en Nieuw.

kies je favoriete recept en maak het klaar op de Weber barbecue

FEESTTIP 3 | Dinner Time Is Here

Na alle voorbereidingen is het tijd voor gezelligheid. Nog even de nieuwe kaarsen op een kandelaar zetten en aansteken en strooi wat glinsterende decoratie op de tafel. Zo zijn jij en je huis helemaal klaar voor een feestelijk diner, waarvoor vrienden of familie aanschuiven. Kies jij ook voor perziken met krokante amandelen als toetje? Ideaal, want je kunt het dessert ’s middags voorbereiden en zo staat het in een handomdraai op tafel.

In alle drukte van deze laatste maand van het jaar is het goed om even stil te staan bij wat 2016 je heeft gebracht. Leuk om tijdens het diner samen op te noemen waar je dit jaar extra blij mee was. Zo ga je met frisse moed en een positieve vibe 2017 in!