SLAPEND RIJK WORDEN IN 2018

Een nieuw jaar begint vaak met nieuwe voornemens. Veel mensen die ik ken, nemen zich voor om meer tijd voor zichzelf in te plannen en dat betekent ook: meer slapen. Dan is het natuurlijk heel belangrijk dat je een boxspring kiest, die je de juiste ondersteuning geeft. Daarom vertel ik je in deze blog graag meer over onze Young Collection. De boxsprings in deze serie kun je in zes stappen helemaal zelf samenstellen. Zo kies je voor een boxspring, die helemaal bij jou past in comfort én uitstraling.

1 | Vernieuwend: de Young Collection boxspring

Waarom ik de boxsprings uit de Young Collection aanraadt? Deze boxsprings bieden een fijn ligcomfort en zijn deelbaar, ideaal bij het schoonmaken van je slaapkamer. Ook heeft de hele Young Collection een metamorfose gehad. De trendy hoofdborden van de boxsprings zijn nu verkrijgbaar in een heel aantal nieuwe stoffen en je kunt kiezen uit boxen in diverse hoogtes.

2 | Mijn favoriete Young Collection boxspring

Als je me vraagt wat mijn favoriet is in de Young Collection serie, dan is dat boxspring Bern. Deze boxspring heeft een strak design en het moderne hoofdbord is afgewerkt met stoere kapnaden rondom. Het matras met geneste pocketvering zorgt voor een stevig slaapcomfort met goede ondersteuning. En door de keuze uit verschillende toppers weet je zeker dat je lekker slaapt op boxspring Bern.

3 | Tips bij het kopen van een boxspring

Als je een nieuwe boxspring gaat kopen of voor het eerst een boxspring aanschaft, is het belangrijk om je goed te laten adviseren. Mijn collega’s en ik helpen je graag om te ontdekken welke matras en topper passen bij jouw slaapvoorkeuren. Omdat er verschillende matrassen en toppers te krijgen zijn, is er altijd een combinatie voor jou.

Heb je onze sale folder al gezien? Daar lees je meer over het voordeel op de boxsprings uit de Young Collection. En als je in januari een volledige boxspring koopt, dan krijg je er ook nog eens gratis twee ComfortAir hoofdkussens bij. Het perfecte moment om je goede voornemens werkelijkheid te laten worden. We heten je graag welkom bij Woonboulevard Poortvliet.