SLAAPADVIES OP MAAT

Ben jij toe aan een nieuw matras, een andere boxspring of een volledig nieuw slaapkamer interieur? Onze slaapexperts staan altijd voor je klaar met een passend advies. En tijdens onze interieuradvies weken is ook de inruil 10-daagse actie, waarbij je cadeaubonnen krijgt bij de aanschaf van nieuwe meubels voor de slaapkamer. Het perfecte moment om te gaan shoppen!

Slaapadvies: de matras die bij je past

Het kiezen van de juiste matras kan best even lastig zijn. Daarom zijn onze slaapexperts erop getraind om jou een passend advies te geven. Tip: denk voordat je gaat shoppen alvast na over het budget dat je wilt spenderen aan een nieuw matras. Tijdens onze inruil 10-daagse is het kopen van een matras, bed of boxspring extra leuk. Je ontvangt bij iedere € 1000 een cadeaubon t.w.v. € 50 om te besteden bij Decoplein, Decodesign en de tuinafdeling. Dat maakt een dagje woonwinkelen extra leuk!

Slaapadvies: de boxspring voor jouw slaapkamer

Boxsprings zijn er in onze collectie in allerlei stijlen, maten en diverse soorten ligcomfort. Heb jij al een favoriete boxspring op het oog? Onze slaapexperts kunnen je alles vertellen over de verschillen tussen de boxsprings op de afdeling slapen. Van de mogelijkheden voor het samenstellen van een boxspring tot het creëren van een specifieke stijl in je slaapkamer. Wil je graag een persoonlijk slaapadvies? Plan dit voor je bezoek aan Poortvliet in, dan staat één van onze experts als personal shopper voor je klaar.

Slaapadvies: kledingkasten op maat

Ontdek de kledingkast voor jouw slaapkamer in ons assortiment kasten. Vind je kiezen lastig? Lees dan ook eens deze blog over de verschillende soorten zweefdeurkasten. In onze collectie vind je verschillende soorten kasten, waaronder een kledingkast op maat. Koop jij voor 26 mei een kast voor de slaapkamer, dan profiteer je van de voordelen van onze inruil 10-daagse. Dat betekent dat je cadeaubonnen t.w.v. € 50 krijgt bij iedere € 1000 die je besteedt in de showroom. Dat is leuk winkelen!

Ben je benieuwd naar alle spelregels van de actie van de interieuradvies weken en de inruil 10-daagse? Open dan deze pagina en lees alles over de actie. Natuurlijk kunnen de adviseurs in de showroom je ook alles vertellen over de voorwaarden van de actie!