5 X DE ZOMERFAVORIETEN VAN RIVIERA MAISON

Het is bijna zomer! Om dat te vieren, neem ik je vandaag mee naar de collectie van Rivièra Maison. Dit merk brengt ieder seizoen een nieuwe collectie uit boordevol lifestyle accessoires om je huis een sfeervolle touch te geven. Kijk je mee?

1 >> Rivièra Maison Pizza Board

Als eerste favoriet: het Rivièra Maison Pizza Board. Pizza is altijd goed en in de zomer kun je deze heerlijk buiten klaarmaken op de barbecue. Leuk detail: de tekst op het houten bord. Er staat ‘count the memories, not the calories’. Dat is een boodschap, die ik zeker ter harte neem bij een etentje met vrienden of familie.

2 >> Rivièra Maison Cotton Bag

Het tweede item op het lijstje is de Rivièra Maison Cotton Bag. Hij is er in drie varianten: ‘ready for another adventure’, ‘bringing some happiness home’ en ‘wish it, dream it, buy it’. Een katoenen tasje is erg handig om bij je te hebben, ook als je in de zomer op vakantie gaat of een middagje gaat shoppen in de stad.

3 >> Rivièra Maison Little Jar Light

Klaar voor een feestje? Een tuinfeest maak je extra leuk met het ophangen van de Rivièra Maison Light Jar Little Light Of Mine. De glazen pot heeft kleine lichtjes aan de binnenzijde en hij werkt op batterijen. Je kunt hem neerzetten of ophangen, de keuze is aan jou.

4 >> Rivièra Maison Wine Cooler

Onmisbaar in de zomer, thuis én op vakantie: de Rivièra Maison Wine Cooler Vino! Een wijnkoeler op tafel geeft een etentje een gezellige sfeer en je hoeft niet steeds heen-en-weer te lopen naar de koelkast. Deze terracotta wijnkoeler is groot genoeg om twee flessen witte wijn of rosé in te koelen.

5 >> Rivièra Maison Photo Frame

De zomer is het seizoen waarin je extra geniet van alles. De zon geeft je dag een gouden randje, je lacht vaker en het is extra gezellig op het terras. Je mooiste zomerse herinneringen geef je een plaatsje in het Rivièra Maison Photo Frame Collected Items. Hier passen niet alleen foto’s in, maar ook een aantal kleine souvenirs.

Ben jij klaar voor een zomer met Rivièra Maison? Je shopt de nieuwste collectie van Rivièra Maison bij Woonboulevard Poortvliet online of in de winkel! Laat de zon nu maar komen.