riviera maison online kopen woonboulevard poortvliet

RIVIERA MAISON: ONTDEK DE VOORJAARSCOLLECTIE!

Languit op de bank onder een zachte plaid met een warme kop thee vast.. In alle comfort geniet ik van een avondje op de bank. Ik kan helemaal gelukkig worden van mooie items in de woonkamer, zeker van nieuwe accessoires. Vanaf het eerste uur ben ik al fan van Rivièra Maison. Naast stijlvolle tafels, stoelen, kasten en banken staat Rivièra Maison vooral bekend om de uitgebreide collectie accessoires. De nieuwe voorjaarscollectie is binnen en ik laat je in deze blog een aantal van mijn favorieten zien!

riviera maison online kopen woonboulevard poortvliet

RIVIÈRA MAISON - LONG BAY COLLECTIE

Het voorjaar is nu echt begonnen, dus ik kijk reikhalzend uit naar de komende zomervakantie. Mijn ultieme vakantiegevoel bestaat uit zon, zee en heel veel strand! Voor die tijd haal ik alvast het zomerse gevoel in huis met Rivièra Maison. De accessoires uit de Long Bay serie zijn perfect voor het ultieme strandgevoel. De collectie bestaat onder andere uit prachtig gevlochten lantaarns, zomerse schelpen en items met een gouden randje. Wat mij betreft perfect voor een zomerse look en feel in mijn interieur!

riviera maison online kopen woonboulevard poortvliet

RIVIÈRA MAISON - DE KEUKENACCESSOIRES

Met de borden, glazen en andere keukenaccessoires van Rivièra Maison kan je iedere eettafel stijlvol dekken. Mijn vitrinekast is dan ook gevuld met de mooiste exemplaren. In de nieuwe collectie van Rivièra Maison heb ik weer een aantal nieuwe pareltjes gespot. Niet alleen om uit te stallen, maar ook om te gebruiken. Denk hierbij aan handige keukenaccessoires om te bakken, koken en braden. Zeg eerlijk, bij het zien van deze fijne items kun je toch niet wachten om de keuken aan de slag te gaan?

riviera maison online kopen woonboulevard poortvliet

RIVIÈRA MAISON - DE DIERENLIEFHEBBER

Tot slot geef ik graag de spotlight aan alle dierenliefhebbers onder ons. Met de dierenartikelen van Rivièra Maison leg jij je viervoeter echt in de watten. Letterlijk én figuurlijk, want er zitten een paar fijne en zachte ligkussens en manden in de nieuwe collectie. En heb je de nieuwe voorraadpotten al gezien? Echt een aanrader! Brokken en snoepjes blijven lekker vers én zo’n stijlvolle voorraadpot staat prachtig in je keuken. Succes gegarandeerd voor jou en je liefste viervoeter.

Zoals je ziet, zit de nieuwe collectie van Rivièra Maison weer boordevol prachtexemplaren. Met deze nieuwe items geef jij je interieur een vrolijk voorjaarsgevoel. Rivièra Maison maakt van je huis een echt thuis!