Plaid your Home

plaids, warm thuis, interieur, woonboulevard poortvliet

Het is tijd om te schrijven over mijn favoriete woonaccessoire: de plaid. Of het nu zomer of winter is, in mijn huis vind je altijd een stapeltje plaids in de woonkamer, slaapkamer en op het balkon. Om ’s avonds onder weg te kruipen als het koud is, om je heerlijk comfy in te nestelen bij het kijken van een film of om ter decoratie te gebruiken.

Plaid tip 1 | Love Geometric

Een plaid met een geometrische print is ideaal voor de woonkamer. Dan kun je jouw interieur heel snel een net iets andere sfeer geven. Zeker met een bank in een effen kleur is een plaid met een patroontje een elegante woonaccessoire. Mijn favoriet is plaid Hexagon uit de collectie van Present Time. Met zijn oudroze ondergrond en witte lijnen past hij perfect bij de kleurtinten in mijn woonkamer. De Ferm Living plaid Remix verdient een tweede plaats op mijn lijstje door de fijne combinatie van vormen en kleuren.

plaids, warm thuis, interieur, woonboulevard poortvliet

Plaid tip 2 | Love Fringe

Op het balkon of het terras in de tuin zijn een aantal plaids altijd handig. Berg ze op in een metalen mand of houten krat, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Wanneer je midden in de nacht sterren gaat kijken, een barbecue met vrienden afsluit met een wijntje of geniet van een vroege zonsopgang. Een plaid met franjes heeft een speelse uitstraling en past daarmee goed bij het buitenleven. Denk hierbij aan plaid Classic of plaid Pandora, dekens in een fijn formaat en lekker warm!

Plaid tip 3 | Love Knit

In de winter is er niets fijner dan een avondje ontspannen op de bank. Met je favoriete serie, een nieuw boek of om gezellig te kletsen met een vriend of vriendin. Genesteld onder plaid Teddy of plaid Bont wordt relaxen nóg leuker. De heerlijk zachte plaids houden je warm op koude avonden en als het koud is in je slaapkamer, dan neem je ze lekker mee naar bed! Een bontplaid staat ook prachtig ter decoratie over de leuning van de bank of over een decoratieve ladder tegen de muur.

plaids, warm thuis, interieur, woonboulevard poortvliet

Plaid tip 4 | Love Fur

De slaapkamer is pas compleet met een warme plaid nonchalant over het voeteneinde van je bed gedrapeerd. Als je houdt van een interieur met een geordend karakter, kun je de plaid natuurlijk ook strak instoppen. Voor een extra warme feel is een gebreide plaid een echte must have in iedere slaapkamer. Plaid Wishes is grof gebreid en afgewerkt met franjes, plaid Aran is een echte klassieker met een ingeweven patroon. Door hun natureltint zijn deze plaids te combineren met iedere interieurstijl.

Welke plaid is jouw woonfavoriet?