bekijk de nieuwe tuincollectie 2018

DE NIEUWE TUINCOLLECTIE 2018

Nu de lente is begonnen, is de zomer in zicht! Wil jij, net als ik, in luxe genieten van elke zonnestraal op je terras? Neem dan zeker een kijkje in onze nieuwe tuincollectie 2018. Ik heb mijn drie favoriete tuinmeubelen uitgezocht en vertel je waarom ik juiste déze items in mijn tuin zou neerzetten.

Tuinfavoriet 1: Hangstoel Loveseat Anna

Samen of alleen: schommelen in loveseat Anna zorgt gegarandeerd voor een heerlijk ontspannen moment in je dag. Stel je even voor dat je op de zachte kussens plaatsneemt met een goed boek en een glas wijn…die loveseat van stevig aluminium en wicker zie ik wel staan in mijn tuin!

Tuinfavoriet 2: Loungeset Louisiana

Met loungeset Louisiana in je bezit kent gezelligheid echt geen tijd. De set van gegoten aluminium bestaat uit een tafel met vier stoelen inclusief luxe kussens. Uniek aan deze tuinset: de vuurkorf in het midden van de tafel, die je ook als barbecue kunt gebruiken. Kom jij gezellig eten?

Tuinfavoriet 3: Zweefparasol Solarflex LED

Van zweefparasol Solarflex word ik helemaal enthousiast. Dat hoor je me normaal niet zo snel zeggen over een parasol, maar dit exemplaar is dus voorzien van LED-verlichting. Hoe cool is dat! Als het te warm wordt in de zon, dan is er schaduw en in de avond geeft de LED-verlichting van de Solarflex parasol sfeer op het terras.