Moment voor jezelf

bloemen plukken, moment voor jezelf, moment genieten, weekend alleen, weekend ontspannen

Een weekendje thuis is soms precies wat je nodig hebt. Even alle hectiek van je drukke schema achter je laten. Aan het einde van de zomer is het tijd om even een moment voor jezelf te nemen. Heerlijk op de bank hangen en je favoriete serie kijken onder een zachte plaid met je voeten op tafel. Zie je het al voor je? Pak je agenda erbij en plan een weekend vrij! Ik geef je alvast een paar tips om het optimale uit je weekend te halen.

1 | To Do List

Gooi al je lijstjes het raam uit, dit weekend hoef je helemaal niets. Al mag je best een rijtje dingen opschrijven waar je al tijden niet aan toe komt. Bloemen plukken in de tuin. Met een vriendin genieten van zelfgemaakte lekkernijen. Dit weekend is van jou, dus doe ermee wat je wilt.

2 | Hippie Style

Het fijne van alleen thuis zijn, is dat je aan kunt trekken wat je wilt. In je joggingpak op de bank of in een bloemetjesjurk relaxen op de loungeset: alles kan! Creëer een omgeving, waar je volledig kunt ontspannen. Tip: een luxe fauteuil in relaxstand en een bijzettafel binnen handbereik. Zo ga je na dit weekend opgeladen de nieuwe week in.

3 | Smile, Be Happy

Tijd om je inner beauty naar boven te halen. Met een proefles yoga, mediteren in de zon of een vroege ochtendwandeling in de natuur. Op jouw manier en op jouw tijd vind je de ontspanning die je nodig hebt, zodat je glimlach weer naar boven komt. Niet vergeten: een sjaal van ZUSSS meenemen als het buiten nog fris is!

eten, wijn, drinken, lekkere hapjes, taartjes, brownie, gedekte tafel, tafelsetting, koken, gezond eten, bloemen plukken, verse bloemen, gekleurde bloemen, boeket bloemen, boeket, to do list, fun things, leuke dingen, ontspannen weekend

4 | Eat, Have Fun

Ook als het over eten gaat, heb jij de keuze. Een balansweekend met gezonde smoothies of heerlijk opgekruld in je hoekbank met een brownie en een kopje thee. Als je het geheel leuk wilt aankleden, presenteer je zoete of hartige hapjes op een kleurrijke schaal van Blond Amsterdam of een stijlvolle etagère van Rivièra Maison.

5 | Be Yourself

Trouw blijven aan jezelf is het belangrijkste wat er is. Ga in je relaxweekend op ontdekkingsreis en deel je ervaringen met de mensen om je heen. Zo straal je altijd het geluk uit dat in je zit!

Speciaal voor jouw relaxweekend deel ik één van mijn favoriete gezonde recepten voor appel-bosbessen crumble. Een dessert waar je je vingers bij aflikt. Extra handig: je kunt de restjes ook gebruiken als ontbijt of door je kwark of yoghurt roeren. Zo geniet je na het weekend nog even verder.

applecrumble, toetje, recept, applecrumble met bosbessen, gezond dessert, dessert, gezond recept, lekker eten, ontspannen weekend