A little Lovely Company

een blog over het integreren van boeken in je interieur, woonboulevard poortvliet

Met de grijze horizon buiten en de herfst in de lucht word ik enorm vrolijk van de kleurrijke accessoires van A Little Lovely Company. Sterker nog: ik kan er geen genoeg van krijgen. De zachte pasteltinten gecombineerd met lieve vormen als peertjes, wolkjes en sterren brengen steeds weer een glimlach op mijn gezicht. In de ruime collectie van A Little Lovely Company vind je de leukste accessoires voor zowel stoere knullen als schattige meisjes. De lampjes, posters en kussens zijn ideaal om te gebruiken bij het inrichten van de kinderkamer en zijn ook erg leuk om te geven als kraamcadeau!

boeken passen op iedere plaats in huis, woonboulevard poortvliet

Als de herfst is begonnen en de winter voor de deur krijg ik altijd de kriebels om het binnen extra gezellig en sfeervol te maken. Dit geldt zeker voor de slaapkamers van mijn kinderen! Mijn zoontje Dex van 2 heeft inmiddels het perenlampje in de kleur mint naast zijn bed staan. Hij vindt het lampje leuk om mee te spelen en het staat erg sfeervol in zijn kamer. En een groot voordeel: hij is niet meer bang als het donker wordt! Naast het perenlampje staat de lightbox in de kleur mint met de tekst ‘Because I’m Happy’ erop. Dit is een liedje wat ik vaak met mijn kinderen zing. Op de muur naast het bed heb ik een poster van A Little Lovely Company gehangen. Hiermee is het interieur van zijn kinderkamer compleet!

Voordat ik accessoires ging kiezen, heb ik samen met mijn kinderen de perfecte slaapmeubels uitgezocht. Zowel mijn dochter van 5 als zoon van 2 slapen daarom in een heerlijk ruim ledikant van 90x200 centimeter op een koudschuim matras, type Anglaise. Met dit matras krijgen ze de juiste ondersteuning en ventilatie, zowel in de zomer als in de winter. Dit matras heb ik gecombineerd met een Silvana kussen met de naam ‘mijn eerste kussen’. Het kussen heeft precies de juiste hoogte, is anti-allergeen en van ademend 3D-breisel. De slaapomgeving van mijn kids is compleet met 4-seizoenendekbed Lotus, zodat ze in ieder seizoen het perfecte dekbed hebben.

maak je huis een thuis door het neerleggen van je favoriete boeken, woonboulevard poortvliet

Door het steeds wisselende assortiment accessoires en leuke nieuwe toevoegingen krijgt de kinderkamer steeds weer een nieuwe uitstraling. Ben jij al op weg naar Poortvliet? Daar presenteren we in de showroom de leukste items van A Little Lovely Company allemaal bij elkaar, zodat je heel eenvoudig je favorieten kunt selecteren.