EEN BED DAT EEN LEVEN LANG MEEGAAT!

Na het ledikantje en het peuterbedje is het dan zo ver; je kindje gaat naar een groot bed. Een hele stap voor de kleintjes en uit ervaring weet ik dat papa en mama dit ook erg spannend vinden.. Een goede reden om je van te voren eens te verdiepen in de aanschaf van een leuk, maar bovenal, praktisch bed voor je kleintje. Een bed dat een leven lang meegaat, dat klinkt erg goed toch?

Het 4-in-1-bed van Lifetime geeft de mogelijkheid om maar met één bed de wensen van je kind in alle leeftijdsfases waar te maken. Van de peuter- tot de puberfase zijn geschikt met dit speelse bed van Lifetime. Ik ben zelf groot fan van dit creatieve concept en volgens mij klinkt dit bij alle ouders als muziek in de oren.


FASE 1 | LAAG HEMELBED

Je kindje start in een lief en laag-bij-de-gronds hemelbedje, ideaal met een super lage instap. Twee korte frontdelen zorgen voor een veilig en geborgen gevoel en voorkomt dat je kindje uit bed kan vallen. Daarbij levert Lifetime tal van opties, die van dit leuke bed één groot avontuur kunnen maken. Zoals de verschillende accessoires die bij het bed verkrijgbaar zijn. Je kleintje voelt zich een echte prins of prinses en slaapt onder de sterrenhemel!


FASE 2 | NORMAAL HEMELBED

Wanneer je kindje een jaar of 5 wordt, dan is het leuk om nog eens naar de andere mogelijkheden te kijken. De frontdelen mogen plaatsmaken voor een open ruimte en de lage instap mag wat hoger door middel van het bevestigen van hogere poten onder het hemelbed. Met het toevoegen van verschillende lades onder het bed creëer je eenvoudig ruimte voor het speelgoed van je kleuter.


FASE 3 | HALF-HOOGSLAPER

Heeft je kindje behoefte aan meer speelruimte in zijn of haar kamer? Dan is het bed eenvoudig te verbouwen naar een half-hoogslaper. Naast dat een half-hoogslaper erg functioneel is, oogt het heel gezellig en knus. Extra avontuurlijk zijn de leuke opties waarin je het bed kunt omtoveren. Een piratenschip of een boomhut maakt vast en zeker veel indruk op je kleintje! 

FASE 4 | BEDBANK

Tenslotte kan er een basisbed met dichte achterkant gecreëerd worden. In combinatie met stoere kussens en een zacht plaid is de bedbank ideaal voor je tiener om er lekker met vrienden op te loungen. Wilt er een vriendje of vriendinnetje komen logeren? Combineer dan de bedbank met de extra grote lade en matras, zo kan er tot diep in de nacht gegiecheld worden.

Het bed van Lifetime is dus eindeloos te combineren met diverse accessoires. Zo kun je de leeftijdsfase van je kindje in de hele slaapkamer doortrekken. Heb je inspiratie voor de kinderkamer nodig? Bekijk dan onze nieuwe Kidsfolder, je profiteert nu tijdelijk van 15% korting op het gehele Lifetime assortiment.