DE LEUKSTE BADKAMER INSPIRATIE

De badkamer is een plaats in huis waar je helemaal tot rust kunt komen. Met leuke badkamer accessoires maak jij je badkamer tot een oase van rust in je huis. Zelf heb ik geen grote badkamer, maar ook dan kun je er een ruimte van maken om heerlijk te ontspannen. Het zijn tenslotte de kleine dingen die het doen! Ben je benieuwd naar mijn badkamer inspiratie? Lees dan snel verder.

1 | Badkamer inspiratie >> heerlijk zachte handdoeken

Onmisbaar om te genieten van je verwenmoment: extra zachte handdoeken. Na je bad of douche stap je op de badmat en wikkel je jezelf in een comfortabele badjas. Waar je het badtextiel bewaart? Dan kan natuurlijk in een wastafelkastje of stellingkast. Wil je ruimte besparen? Zelf koos ik voor een houten schoenenrekje om badtextiel op neer te leggen. Het is ook leuk om een wandplank op te hangen voor de handdoeken.

2 | Badkamer inspiratie >> spiegels in de badkamer

De badkamer is niet compleet zonder een goede spiegel. En stiekem liever meer dan één óf een extra grote spiegel voor het checken van je make-up en van je outfit. Op het plankje onder de spiegel aan de muur verzamel je de tandenborstels in een beker en je zet er een leuke zeepdispenser neer. Het lijkt mij heerlijk om een grote badkamer te hebben en die vorm te geven in wit met een aantal kleuraccenten.

3 | Badkamer inspiratie >> chique badkamer accessoires

Nu heb ik in mijn badkamer geen plaats voor decoratie, maar er zijn een aantal badkamer accessoires waar ik erg blij van wordt. Denk aan een stijlvol klokje, stoere wasmand en een houten krukje met een grote plant erop. Natuurlijk mag een rijtje met heerlijk geurende verzorgingsproducten ook niet ontbreken! En voor een extra luxe touch aan de badkamer zou ik een rijtje waxinelichthouders neerzetten met een brandend kaarsje erin. Dat wordt genieten!

Dit was de badkamer inspiratie voor vandaag. Ik heb meteen zin om te gaan shoppen voor nieuwe badkamer accessoires! Welke stijl is jouw favoriet?