KERSTCADEAUS VOOR DE HELE FAMILIE

Kerst is een feest voor jong en oud. Een moment dat je, als het even kan, viert met de hele familie. Cadeautjes geven is een traditie, die laat zien hoeveel je om de mensen om je heen geeft. Dat hoeft natuurlijk niet met cadeautjes, maar een stapel pakjes onder de boom maakt het extra leuk om op kerstochtend naar beneden te komen. Daarom verzamelde ik de leukste items om in te pakken. Voor je broertje en nichtje, maar ook voor je lief, je ouders en de leukste opa en oma!

KERSTTIP 1 | VOOR LICHT EN LIEFDE

In december worden straten en huizen versierd met lampjes. Om vrolijk van te worden! Dat effect creëer je niet alleen met een slinger lichtjes, maar ook met een aantal leuke kaarsen. Zoals de geurkaarsen van Zusss met een leuke quote erop. Wie maak je er blij mee? Zeker weten dat je zus, moeder, vriendin én oma dit leuk vinden

KERSTTIP 2 | VOOR DE KINDERKAMER

Het perfecte cadeau voor je broertje, zusje, neefje en nichtje vind je in de collectie van A Little Lovely Company. Badspeeltjes voor de allerkleinsten, speelse kussens en lampjes om naast het bed te zetten voor de oudere kids. Mijn favorieten? Het schattige lampje van een kleine eenhoorn en de lightbox, ook erg leuk om in de woonkamer te zetten.

KERSTTIP 3 | VOOR VERLIEFDE MENSEN

Als je verliefd bent, is de hele wereld meteen een stukje mooier. Dat deel je met vrienden en familie, door het geven van de leukste cadeautjes! Kies dit jaar eens voor een origineel interieurcadeau, zoals een prachtige fotolijst met familiefoto of vul een mand met kleine presentjes, die een speciale betekenis voor jullie hebben. Gegarandeerd een succes bij de hele familie!

Nog maar twee taken te gaan: shoppen en inpakken. Veel plezier!

PS: ook je huis versieren hoort erbij. Daarom hebben we alle kerstdecoratie hier bij elkaar gezet. In je mandje stoppen en versieren maar.