JOUW TUINSTOEL, WELKE KEUZES ZIJN ER?

Ben je op zoek naar tuinstoelen voor je terras of om neer te zetten op het balkon? Dan zie je in onze collectie de leukste modellen, allemaal met hun eigen voordelen. Om jou te helpen de juiste tuinstoel te kopen, zet ik hieronder de pluspunten van iedere tuinstoel op een rij. Kom je er nog steeds niet uit? Dan helpen mijn collega’s of ik je graag op de tuinafdeling in Poortvliet.

Tuinstoel kopen: kies de verstelbare stoel

Een verstelbare stoel, of standenstoel, is een tuinstoel met een gastvrij karakter. Perfect om neer te zetten bij de tuintafel voor het creëren van een heerlijke relaxomgeving om gezellig te eten. Voor een middagje in de zon is de verstelbare tuinstoel een absolute must. Onze standenstoelen met frame van aluminium zijn voorzien van een zitting van textileen. Dit materiaal biedt een fijne ondersteuning en goed zitcomfort, zodat je ontspannen achterover kunt leunen.

Tuinstoel kopen: de wicker relaxfauteuil

Een tuinstoel of relaxfauteuil van wicker heeft onmiskenbare voordelen. Zo is het materiaal eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Bovendien is een wicker tuinstoel lichtgewicht, sterk en duurzaam en het materiaal heeft een luxe uitstraling. Goed om te weten: onze wicker tuinmeubelen worden geleverd met bijpassende kussens. Zo geniet je extra van een middagje in de zon!

Tuinstoel kopen: relaxen in de hangstoel

Mijn favoriete tuinstoel blijft toch echt de hangstoel. De voordelen van de hangstoel? Het is een romantische plaats om te relaxen na een lange dag én het perfecte tuinmeubel tegen stress. In onze collectie zie je drie soorten hangstoelen: de één persoons hangstoel, de twee persoons hangstoel en de swinglounger. Zo kun jij altijd het model kiezen, dat perfect aansluit bij je favoriete relaxhouding.