JE WOONKAMER INRICHTEN + MEUBELS CADEAU

Het inrichten van je huis of het vernieuwen van je interieur kan behoorlijk wat geld kosten. Nu kun je op zoek gaan naar budget oplossingen, maar een leuke actie is ook mooi meegenomen! Speciaal voor jou hebben wij een actie bedacht, waarmee je behoorlijk wat geld kunt besparen. Tot 6 mei krijg je daarom bij onze woonwinkel een cadeau bij het kopen van een specifieke bank, hoekbank of fauteuil. Wil je weten welke cadeaus wij hebbben geselecteerd? Lees dan snel verder.

€€ Bank kopen = salontafel cadeau

Ben jij op zoek naar een bank voor het interieur van de woonkamer? Neem dan eens een kijkje bij bank Campeano, bank Nils of bank Grammar. Is één van deze banken jouw grote liefde, dan heb je geluk. Bij aanschaf van één van de drie krijg je als verrassing salontafel Spie mee naar huis. Dat scheelt toch weer € 200 bij het inrichten van de woonkamer.

€€ Fauteuil kopen = vloerlamp cadeau

Als je ’s avonds in de fauteuil gaat zitten in de woonkamer, dan is het wel zo fijn als je genoeg licht hebt om bij te lezen. Of om gezellig met je moeder te kletsen, die op de bank tegenover je zit. Daar hebben wij wat op bedacht. Koop jij een fauteuil met de naam Murlo, Nice, Humber of Heleen, dan krijg je vloerlamp Sphere cadeau!

€€ Hoekbank kopen = karpet cadeau

Wil jij graag een karpet in de woonkamer of juist voor het interieur van de slaapkamer? Dan is dit je geluksweek, want bij aankoop van hoekbank Hacienda of bank Breitner krijg je gratis karpet Canelli mee naar huis. Bedenk alvast maar waar je deze eyecatcher neer wilt leggen in je huis, hier krijg je gegarandeerd veel complimenten voor.

En dit is nog niet alles! In onze folder vind je nog meer aanbiedingen en acties, ook voor het inrichten van de slaapkamer en de kinderkamer. Bekijk alle acties en kom langs om je favorieten te bestellen en mee naar huis te nemen.