Kies de juiste tuintafel

HOE KIES JE DE JUISTE TUINTAFEL?

Het kopen van tuinmeubelen is iets dat je niet iedere dag doet. Denk dus goed na welke tuintafel en stoelen je kiest voor je tuin of balkon. Om jouw keuze iets eenvoudiger te maken, heb ik de verschillende tafels uit onze collectie voor je op een rijtje gezet. Meer weten? Kom langs in de showroom en bewonder al onze tafels en andere tuinmeubelen op de tuinafdeling.

1 | De aluminium of polywood tuintafel

Een tuintafel van het stevige materiaal aluminium, in sommige varianten voorzien van een polywood tafelblad, past in iedere tuin. Het materiaal van deze tuintafel is onderhoudsvriendelijk en het kan goed tegen regen, wind en zon. De aluminium tuintafel is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je zelf kunt kiezen hoeveel tuinstoelen je om de tafel zet.

Onderhoud tip: de Exotan Care Polywood Cleaner en Exotan Care Polywood Protector

2 | De robuuste teakhouten tuintafel

Een tuintafel met een stijlvolle uitstraling en robuuste look, dat is de teakhouten tafel. Het materiaal is behandeld, zodat het hout bestand is tegen de invloeden van het weer. Een tuintafel van teakhout is wel gevoeliger voor vocht en vuil, dus ik raad aan om hem regelmatig schoon te maken en te onderhouden met de juiste producten.

Onderhoud tip: de Exotan Care Hardwood Oil en Exotan Care aanbrengdoeken

3 | De handige bijzettafel voor je tuin

De bijzettafel wordt vaak vergeten als het over tuinmeubelen gaat, maar het is de ideale toevoeging aan een tuinset of loungeset. Zeker als je op een ligbed aan het loungen bent of ontspannen in een hangstoel zit, is een bijzettafel ideaal voor het neerzetten van je drankje. Tip: je kunt de bijzettafel uit de woonkamer ook meenemen naar buiten! Vergeet dan niet om hem mee naar binnen te nemen ’s avonds, want deze tafels zijn iets minder bestand tegen het weer dan een tuintafel.