HAAL DE HERFST IN HUIS

Een nieuw seizoen, een nieuw gevoel in huis. Wanneer het eerder donker wordt en de geur van de herfst in de lucht hangt, krijg ik zin om mijn interieur te veranderen. Herken je dat? Lees dan snel verder.

HERFSTLIEFDE: FLUWELEN FAUTEUIL EN HOUTEN TAFEL

Om je interieur een warme uitstraling te geven, hoef je niet veel te veranderen. Met het neerzetten van een fauteuil met fluwelen bekleding in de prachtige kleur okergeel, zoals fauteuil Daisy, geef je een warme look aan de woonkamer. Wat mij betreft hoort daar wel een stoer houten tafeltje bij, zoals een exemplaar uit de collectie van By Boo.

HERFSTFAVORIET: BOEKEN LEZEN OP DE BANK

Zoals ik je in een eerdere blog vertelde, ben ik absoluut een fan van boeken. Als de regen tegen de ramen tikt, het langzaam donker wordt en de kaarsjes branden, dan vind je mij op de bank. Een stoere BePureHome trolley om mijn nieuwe voorraad boeken en herfstaccessoires op neer te zetten, maakt mijn woonkamer compleet.

HERFSTCOLLECTIE: WONEN IS ORIGINALITEIT

Heb je ons nieuwe magazine al gezien? Hierin vind je onze nieuwe collectie meubels en accessoires om je huis op een originele manier in te richten. Ben jij nieuwsgierig naar wat écht bij je past? Kom dan eens langs in Poortvliet voor een virtual reality interieuradvies. Zo ervaar je jouw interieur in 3D, voordat je meubels besteld en thuis geleverd worden.

Een fijn cadeau van de woonboulevard: de inruil 10-daagse. Ideaal als jij je interieur in een nieuw jasje wilt steken. De inruil 10-daagse loopt van 17 t/m 28 oktober, dus kom snel langs om jouw herfstfavorieten te scoren!