genieten van de kleine dingen en ontspannen met koffie en thee

Goodbye 2016 & Hello 2017

Januari is alweer voor de helft om, maar ik moet het ritme van dit nieuwe jaar nog even in mijn vingers krijgen. De eerste maand van 2017 staat voor mij in het teken van opstarten en terug naar de basis. Zoals ik eerder al schreef in mijn blog ‘Tijd Voor Jezelf’ is het een echte must om af en toe de hectiek van je dagelijkse leven achter je te laten en een rustmoment in te bouwen. Januari is de perfecte maand om dat te doen! In deze blog vind je mijn voornemens voor januari!

1 | Coffee Love & Tea Time

Goede voornemens heb ik iedere dag en voor 2017 staan er dan ook een aantal dingen op mijn lijstje. Zo neem ik me voor om vaker simpelweg te genieten. Van een fijn ontspannen moment met een kopje koffie in de mooiste mok van mijn servies en een heerlijk ruikende kom havermout ernaast. Zo begin ik de dag het liefst. En als ik ’s avonds op de bank zit, is een kop warme thee echt thuiskomen!

genieten van de kleine dingen en ontspannen met koffie en thee

2 | Bed, Bath & Relax

Een tweede ding waar ik echt naar uitkijk, is het rustig opstarten in het weekend. Met een heerlijk lange douche en daarna fijn wegkruipen in een warme badjas. Het wordt ‘s avonds nog steeds vroeg donker, dus in de middag gaan de kaarsen al aan. Ik heb het Feelings collectieboek en Xooon lookbook mee naar huis genomen voor nieuwe wooninspiratie. Er is niets zo leuk om het nieuwe jaar te starten met de woontrends van 2017!

3 | Friends & Family

Gezellig samen eten of leuke dingen doen met vrienden en familie, daar maak ik in 2017 ook graag weer tijd voor. Met een handige familieplanner van Zusss of een trendy agenda van vtwonen zet je alle afspraken op een rijtje, zodat je geen dingen dubbel plant. Niet vergeten: plan alvast een zonnig zomers feest over een paar maanden, dan heeft de hele familie iets om naar uit te kijken en spreek je iedereen in één keer!

genieten van de kleine dingen en ontspannen met koffie en thee

Heb jij ook een aantal goede voornemens voor 2017 op een rijtje gezet? Ik wens je veel succes en veel plezier met het behalen van je doelen dit jaar. En natuurlijk nodig ik je uit om de blog van Woonboulevard Poortvliet te blijven volgen voor oneindig veel woontips en inspiratie.

eline, woonboulevard poortvliet