7 FAVORIETEN VOOR IN DE BOX

In deze blog wil ik jullie verschillende leuke accessoires laten zien voor in de box. Het is belangrijk dat je baby gestimuleerd wordt om lekker te spelen met verschillende speeltjes. Ik laat je graag mijn favoriete box speelgoedjes zien.

IN DE BOX | KNUFFEL

Eén van de eerste dingen die ik kreeg toen ik zwanger was, was een lekkere zachte knuffel van Happy Horse. Deze knuffels horen er gewoon bij. Ze zijn ideaal om in de box of om in het wiegje of ledikantje te leggen. Veel kinderen hebben een favoriete knuffel en nemen die overal mee naartoe.

IN DE BOX | ACTIVITY SPIRAL

De accessoires van Done by Deer zijn helemaal hip. Vooral de activity spiral is leuk voor je kindje om mee te spelen. Baby’s vinden het altijd super om zichzelf in het spiegeltje te zien!

IN DE BOX | SPEENDOEKJE

Een lekker zacht speendoekje mag in de box niet ontbreken. Tenminste, dat was bij ons zo. Mijn jongste dochter kan nog steeds haar speen niet missen. Door het doekje heeft ze meteen een fijn kroeltje erbij. En erg makkelijk, want ze kan haar speen zo altijd makkelijk terugvinden.

IN DE BOX | KNISPERDOEKJE

Baby’s vinden iets wat kraakt vaak interessant. Bij ons thuis, in de box, is er uren gespeeld met een knisperdoekje. Baby’s vinden het een heerlijk geluidje en kunnen lang zoet mee zijn. 

IN DE BOX | BOEKJE

Voorlezen is voor baby’s al belangrijk. Ze vinden het ook leuk om mee te kijken. Het is van kleins af aan heel fijn om voor te lezen voor je kleintje. Eigenlijk kun je er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is echt een momentje voor jou en je kindje.

IN DE BOX | RAMMELAAR

Een rammelaar is ook iets wat niet mag ontbreken. Ze kunnen de rammelaar lekker vasthouden en kijken naar hun handjes. Daarnaast is het een handig speelgoedje om bij te hebben als je op pad gaat.

AAN DE BOX | BOXZAK

Ik heb nu veel favorieten laten zien, maar eigenlijk is zoveel speelgoed in de box niet goed voor je kleintje. Het is dan veel te druk om hem of haar heen. Je baby kan niet lekker rollen in de box als er overal speelgoed ligt. Mijn advies is dan ook om het speelgoed regelmatig te wisselen en de rest lekker op te bergen in een leuke boxzak, die je aan je box hangt.

Ik hoop dat je enthousiast geworden bent door mijn blog. Wil je meer zien voor in of aan de box? Kom dan naar Kidsworld XXL en ik laat je graag meer boxaccessoires zien.