Meet our bloggers

ontmoet onze nieuwe bloggers

Wij beginnen dit jaar met een feestje, want ik mag je voorstellen aan twee nieuwe bloggers. In deze blog maak je kennis met Maja en Jacolien, experts op het gebied van alles wat met slapen en kids te maken heeft. Zij vertellen je in hun blogs dan ook graag over de nieuwste collecties in de showroom en geven je hun tips voor het stijlvol inrichten van de slaapkamer en kinderkamer.

de nieuwe bloggers van woonboulevard poortvliet

Maja vertelt:
Als nieuwe blogger stel ik me graag aan jullie voor. Ik ben getrouwd en heb drie dochters. Aan gezelligheid bij ons thuis dus geen gebrek! Ik vind het heerlijk als de meiden met vrienden bij ons thuis aan de lange keukentafel zitten en leven in de brouwerij brengen. Mijn hobby’s? Ik zit graag met een boek en een glas wijn op de bank, maar mijn man en ik zijn ook gek op reizen en lekker buiten uitwaaien met de hond. Verder ga ik er graag op uit met vrienden en bezoek ik regelmatig concerten.

Ik werk met enorm veel plezier op de afdeling Slaapwereld XXL. Mensen advies geven over hun keuze voor een boxspring of matras en helpen om een juiste beslissing te nemen, is wat mijn werk zo leuk maakt. Ik zou het niet meer willen missen.

Mijn blogs zullen gaan over alles wat met slapen te maken heeft en ik geef je de beste slaapadviezen en tips om je slaapkamer stijlvol in te richten.

Jacolien vertelt:
Ik ben 31 jaar oud, getrouwd en moeder van 3 meiden, Iris (9), Evi (6) en Liza (3). Na mijn opleiding voor Binnenhuisadviseur ging ik aan de slag bij Woonboulevard Poortvliet. Ik deed ervaring op bij verschillende afdelingen en nu werk ik als verkoopadviseur bij Kidsworld XXL. Deze job is perfect voor mij, want ik geef klanten advies uit de praktijk!

Ook thuis ben ik bezig met woontrends. Veel van mijn inspiratie vind ik op Pinterest en ik vind het leuk om de kamers van mijn dochters er trendy uit te laten zien. Ik houd van verschillende woonstijlen en zie graag de combinatie van hout met zwart staal. Als ik vrij ben, ga ik graag met mijn gezin op vakantie, klets ik bij met vriendinnen of doe ik leuke dingen met mijn dochters, zoals gezellig samen shoppen!

In mijn blogs wil ik jullie graag op de hoogte houden van de nieuwste trends op het gebied van baby- en kinderkamers en de daarbij passende accessoires.

In 2017 zul je de gezichten van Jacolien en Maja regelmatig tegenkomen in de blog en ook op Facebook, waar iedere blogpost wordt aangekondigd. Ik wens jullie alvast veel leesplezier met de spetterende blogs boordevol nieuwe informatie en weetjes van de twee nieuwe bloggers in ons blogteam!

simone en dorret