Met het aanbreken van het winterseizoen kan ik er intens van genieten om een paar minuten extra in bed te blijven liggen. Zo ervaar ik een gevoel van rust en begin ik de dag met een glimlach op mijn gezicht. Niet dat ik daar veel voor nodig heb, want ik ben van nature altijd vrolijk. Maar mocht jij wel iemand zijn met een ochtendhumeur, dan is het extra belangrijk om te zorgen voor een comfortabele slaapomgeving. Zelf ben ik enorm fan van de boxspring. Dit concept kun je volledig naar wens vormgeven. Zo kies je voor een manier van slapen, die bij jou past. Ga je mee op reis in beddenland?

1 | Sleepless in Seattle

Slapeloze nachten zijn voor niemand fijn. Als jij drie nachten of meer in de week moeilijk in slaap komt, ben je niet alleen. In Nederland kampen veel mensen met dit probleem. De oplossing? Die is niet zo eenvoudig, maar begin in ieder geval met het selecteren van een juiste slaapomgeving. Het concept van de boxspring kan hier zeker bij helpen. Door de basis met vering krijgt je lichaam extra ondersteuning en de combinatie van een matras en topper biedt het comfort dat je zoekt.

2 | Sleeping Beauty

Je slaapt als een roos, wanneer je voor de juiste boxspringcombinatie kiest. Het is aan te raden om een boxspring samen met een adviseur uit te zoeken. Jouw slaapwensen staan centraal, zodat jij weer heerlijk kunt slapen ’s nachts! En omdat het oog ook wat wil, kies je voor een bed met een luxe, stoere of moderne uitstraling. Onder andere het concept Design Your Box geeft je de mogelijkheid om je favoriete stofsoort en kleur te selecteren om je droomkamer compleet te maken.

3 | Before Sunrise

Of je nu vroeg op moet staan om naar je werk te gaan of dat het tijd is om heerlijk uit te slapen: jij bent klaar voor wat de dag je brengt. Jouw boxspring is aangekleed met een heerlijk warm dekbedovertrek van flanel-katoen of een zijdezacht overtrek van satijn-katoen. Met een bijpassende molton en hoeslaken ligt het niet aan je boxspring dat je niet meteen in slaap valt. Wellicht kunnen de slaaptips van onze experts je daarbij verder helpen. Het is tijd om te dromen als Doornroosje!

Voor iedereen is er een passende boxspring te vinden bij Slaapwereld XXL. Mijn collega’s en ik voorzien je graag van advies, zodat je optimaal kunt genieten van je nachtrust. En als je toch in Poortvliet bent: vergeet niet om een bezoekje te brengen aan Decoplein XXL om de mooiste accessoires voor je slaapkamer uit te zoeken.