LIEFDE VOOR DE COGNAC LEREN BANK

Ik hou van cognac leren banken! Ze zijn tijdloos, stoer en stijlvol. Wat ik vooral mooi vind is de warme kleur van het cognac. Het is een kleur die in elk interieur en in elke woonstijl past. Ik laat je graag een paar voorbeelden zien.

cognac leren bank wbp bn1

COGNAC & LANDELIJK WONEN

Een cognac leren bank past heel goed in een landelijk interieur. Leer is een natuurlijk materiaal en kun je heel mooi combineren met andere natuurlijke materialen als linnen gordijnen, een wollen vloerkleed en een mooie houten vloer. Op de afbeelding zie je de populaire bank Rodeo van BePureHome. De bank past goed in de landelijke sfeer van de ruimte met de klassieke elementen, de prachtige schouw en de mooie tuindeuren.

cognac leren bank wbp bn2

COGNAC & STOER WONEN

In een stoer en industrieel interieur mag wat mij betreft een leren bank niet ontbreken. Meestal worden in deze woonstijl veel contrasten gebruiken in kleur en materialen. Vaak zie je een donker kleurenpalet bij industriële woonkamers. Een bank zoals Southpark (zie de afbeelding hierboven) in de kleur cognac kan de ruimte dan net iets meer kleur geven.

cognac leren bank wbp bn3

COGNAC & MODERN WONEN

Ook in een modern of Scandinavisch geïnspireerd interieur past heel goed een cognac kleur bank. Een lichte woonkamer met witte muren en een aantal grijze accenten is een mooie basis van een modern interieur. Wil je net iets meer warmte toevoegen zonder meteen een kleur toe te voegen? Kies dan voor, je raadt het al, een cognac leren bank. In combinatie met een houten vloer of houten salontafel, geef je de ruimte meteen meer sfeer.

Heb jij ook een zwak voor cognac leren banken? Laat het me weten via Facebook. Ik laat me ook graag door jullie inspireren, dus als je zelf al een mooie cognac leren bank thuis hebt staan (of een andere mooie bank) dan zie ik dat graag. Je kunt je foto delen via Facebook of Instagram en tag Woonboulevard Poortvliet. Ik ben benieuwd!