ORIGINELE CADEAUTIPS VOOR BABY'S

In mijn blog ga ik je geen standaard cadeautips geven, maar ik heb me laten inspireren op onze nieuwe KidsworldXXL folder. We ruimen groots op, en ik ben altijd dol op sale. Mooie items van prachtige merken, die je nu voor een super prijs kunt aanschaffen. Als ik op kraamvisite ga probeer ik mezelf te verplaatsen in de kraamvrouw en haar gezin. Dan voelt het geven van een cadeau zo ontzettend fijn. Zij blij, ik blij!

CADEAUTIP 1 | SLAAPZAK

De slaapzak, een onmisbaar item, maar vaak net iets te duur voor een kraamcadeau. Bij de geboorte van mijn dochtertje kreeg ik een Baby’s Only slaapzak cadeau. Uiteindelijk heb ik hem voor twee kinderen bijna dagelijks gebruikt, veel gewassen en nog steeds ziet hij er top uit! Wat een fantastisch cadeau was dat! We hebben nu een aantal mooie exemplaren in de uitverkoop, kijk snel hier:

CADEAUTIP 2 | LAKEN EN DEKEN

Lakentjes en dekentjes schaf je vaak tijdens de zwangerschap zelf al aan, maar een mooie deken of lief lakentje van mooie kwaliteit is altijd welkom, geloof me. De bedsets van Bamboom zijn echt prachtig om te krijgen en nu voor een super prijs! En wat dacht je van de dekens van het populaire merk Koeka. Hier wordt iedere zwangere en jonge moeder blij van.

CADEAUTIP 3 | BABYKLEDING

Het geven van babykleding is een diepgewortelde traditie, maar het is ook een van de moeilijkste cadeaus om te geven. Hoe groot is de baby, welk seizoen wordt het pakje gedragen enzovoorts. Ik weet nog dat bij de geboorte van mijn eerste kindje ik een kledingsetje kreeg in maat 98/104. Zo wist de buurvrouw zeker dat onze dochter er niet meteen uitgegroeid zou zijn. Daarin had ze in ieder geval gelijk.
Vraag de kraamvrouw in welke maat ze nog kleding kan gebruiken

CADEAUTIP 4 | WIKKELDOEK

De wikkeldoek is echt een onmisbaar item voor dagelijks gebruik, na het badderen, bij het consultatiebureau, op het strand maar ook als peuter wordt diezelfde omslagdoek nog dagelijks gebruikt door de heerlijke comfortabele stoffen. Mijn zoontje van 7 heeft ook nog het liefst zijn eigen omslagdoek mee. Een waardevol cadeau dus, om te geven en te krijgen. En nu super betaalbaar geprijsd.

CADEAUTIP 5 | BABY PURSE

De babypurse is een fantastische item die ik je van harte kan aanbevelen. Dit zou in ieders “musthaves” moeten staan, het lijkt op het eerste oog wellicht niet zo, maar zo onmisbaar onderweg. Altijd luiers en lotiondoekjes bij de hand, en door het handige formaat perfect in de handtas of luiertas. Mijn jongste wordt bijna drie, dus een luiertas gebruik ik al lang niet meer, maar mijn babypurse zit standaard in mijn eigen handtas. Gevuld met een luierbroekje, vochtige doekjes, ondergoed en pleisters. Ook weer een heel praktisch item om cadeau te doen, en voor de prijs hoef je het nu niet te laten.

CADEAUTIP 6 | SLABBETJES EN DOEKJES

Eten en drinken gaat bij baby’s altijd samen met kliederen, met juiste slabbetje of monddoekje blijft je baby mooi schoon. Én wat kan het schattig staan! Slabbetjes zijn een geliefd item en dat is natuurlijk niet voor niets. Kies een variant, die je jezelf wellicht niet altijd gunt, maar die wel heel leuk is om te krijgen en te geven.

Voor alle bovenstaande cadeautips geldt op=op, dus sla je slag! Je kunt ze alvast maar in huis hebben voor die ene vriendin die nog moet gaan bevallen!