stoere jongenskamers

LEES ALLES OVER STOERE JONGENSKAMERS

Kleine jongens worden groot en dan komt het moment om de schattige baby- of peuterkamer opnieuw in te richten. Bij jongens denk je al snel aan stoer, maar wat maakt de nieuwe kinderkamer tot een stoere jongenskamer? Jongens willen graag actie in de nieuwe slaapkamer, samen spelen met vriendjes is daarbij erg belangrijk. Daarom heb ik een selectie gemaakt van de mooiste meubels en leukste accessoires voor een echte jongenskamer. Een blog vol inspiratie, zodat de kleine man straks niet kan wachten om zijn nieuwe stoere slaapkamer te betreden.

stoere jongenskamers

KLEUREN VOOR DE JONGENSKAMER

De basis van de jongenskamer creëer je door een stoere kleur op de muur. Zwart, donkerblauw of legergroen is natuurlijk gewaagd, maar kan erg goed werken. In combinatie met ruwe materialen heeft de kinderkamer meteen een goede én stoere basis. Kies je liever voor behang? Neem dan eens een kijkje in de collectie van Studio Ditte, daar vind je behang met allerlei kekke prints.

stoere jongenskamers

MEUBELS VOOR DE JONGENSKAMER

De meubels voor de kinderkamer zijn een bed, een kledingkast en een bureau. Heb je voor een druk printje op de muur gekozen? Plaats dan een meubel set van één serie, dit geeft rust in de kinderkamer. Voor de échte stoere jongens staat een metalen locker ontzettend mooi in de slaapkamer. Of wat dacht je van een coole boomhut? Zo wordt naar bed gaan een feestje!

stoere jongenskamers

ACCESSOIRES VOOR DE JONGENSKAMER

Last but not least: de finishing touch! Voor een stoere jongenskamer denk ik meteen aan een leuke en praktische opbergkist voor al het speelgoed. Een absolute musthave voor de jongenskamer vind ik de nieuwe collectie zitzakken. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Hoe leuk is het om samen met vriendjes te loungen of gamen in je slaapkamer? Tot slot kan een dekbedovertrek met een gaaf printje natuurlijk niet ontbreken.

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? In onze nieuwe folder staan weer een aantal nieuwe meubels, voor de baby-, peuter-, en tienerkamer! Je bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Poortvliet, ik laat je dan graag onze grote collectie kinderkamers zien.