inrichting babykamer blog

5x tips voor het inrichten van de babykamer

Het inrichten van de babykamer, daar keek ik reikhalzend naar uit! We waren erg verrast door het geslacht van onze kleine. Hoera, het is een jongen! Ik heb eindeloos tijdschriften verslonden en webpagina’s afgestruind, op zoek naar de perfecte babykamer. De keuze was oneindig en dat maakt het nóg lastiger bij het samenstellen van onze droom babykamer. Ik had destijds graag een aantal praktische tips gezien die mij op weg zouden helpen. Daarom schrijf ik nu met alle liefde mijn ervaringen in 5 tips voor jullie.

TIP 1 | DE NEUTRALE BABYKAMER

Persoonlijk vind ik een neutrale babykamer misschien wel het mooist. Geen uitgesproken kleuren, maar wel heel veel sfeer door het gebruik van natuurlijke materialen. Een neutrale babykamer is genderproof, handig als je het geslacht van tevoren niet wilt weten. Daarnaast geeft het ook een hoop rust in de babykamer!

TIP 2 | EEN BABYKAMER VOOR DE TOEKOMST

De aanschaf van een doorgroei babykamer is een slimme investering voor de toekomst. De serie basic wood van Bopita is een prachtige basis voor de babykamer. Daarnaast zijn de meubeltjes ook erg handig en bruikbaar voor de toekomstige kinderkamer.

TIP 3 | DE MULTIFUNCTIONELE BABYKAMER

Een praktische babykamer was voor ons het keyword met maar vier vierkante meter ruimte. Een slimme manier om een mini-babykamer in te richten is het gebruik van multifunctionele meubels. Met dit ledikantje incl. commode en lades heb je alles compact in één!

TIP 4 | DE STYLING VAN DE BABYKAMER

Naast alle praktische keuzes voor de babykamer, wil je natuurlijk ook sfeer creëren. Met rustige en stijlvolle accessoires maak ik de babykamer gezellig en cosy. Met babyledikant Framed kun je zelf lekker creatief aan de slag met het krijtbord aan de zijkant.

TIP 5 | DE BUDGET BABYKAMER

Een baby’tje brengt veel kosten met zich mee. Het is dus verstandig om slim te investeren in de babykamer. In de nieuwe sale folder van Kidsworld XXL staan een aantal scherpe acties. Je profiteert t/m 20 januari van voordeel, dus wees er snel bij! Dan heb je straks een prachtige babykamer voor een mooi prijsje.

Ik hoop dat je met mijn tips aan de slag kunt met het inrichten van de babykamer. Ben je op zoek naar nog meer babykamerinspiratie? Kom dan eens naar de showroom in Poortvliet en ik laat je graag onze grote collectie babykamers zien.