3x een fauteuil voor jou

Wanneer je na een lange dag thuiskomt.. en heerlijk in je fauteuil kan zitten. Dat is genieten, toch? De fauteuil is echt een meubelstuk om heerlijk in te relaxen, ontspannen en even bij te komen. Naast dat het zitmeubel een fijn zitcomfort heeft, is een stijlvolle uitstraling natuurlijk ook belangrijk. Welke stijl jij ook zoekt, binnen ons assortiment vind je zeker wat je zoekt. In deze blog vertel ik je alles over jouw perfecte fauteuil. Ik heb ze alvast in drie categorieën verdeeld, zodat het nog eenvoudiger wordt bij het maken van de juiste keuze.

1 | DE DRAAIFAUTEUIL

De draaifauteuil is in oneindig veel varianten te leveren. Ten eerste kun je kiezen voor de bekleding. Kies jij voor stof of leer? Ga jij voor een neutrale kleur of toch voor iets opvallends? Daarnaast kun je een draaifauteuil handmatig verstellen of met een elektrische relax. Een bijpassende hocker maakt jouw ontspan-momentje compleet.

2 | DE RELAXFAUTEUIL

Relaxfauteuil Gubbio is een uniek concept, zodat jij zelf je fauteuil naar wens kunt samenstellen. De standaard uitvoering kun je met verschillende opties nóg luxer maken. De relaxfauteuil is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Daarnaast kun je kiezen voor diverse stiksels, poten, armleuningen en andere motorische functies. Echt een relaxfauteuil op maat!

3 | DE STA-OP FAUTEUIL

De sta-op fauteuil: de naam zegt het al. Een stoel die je helpt bij het opstaan. Het mechanisme in de stoel zorgt ervoor dat de fauteuil kantelt. Hierdoor word je zelf op je benen gezet, dat biedt een oplossing voor lichamelijke beperkingen en klachten. De meeste sta-op fauteuils zijn elektrisch, maar binnen een kleiner budget kun je ook kiezen voor een handmatige uitvoering.

Het vinden van de juiste fauteuil is maatwerk, dus kom gerust eens lang ins onze showroom. Onze woonexperts nemen de tijd om jouw wensen te vertalen naar de perfecte fauteuil. In de nieuwe folder hebben we alvast de mooiste fauteuils voor je geselecteerd.