BEGIN 2018 IN RELAXSTAND

Het nieuwe jaar staat voor de deur en dan is het tijd om van de bank te springen en actie te ondernemen. Tenminste, op mijn wishlist staan wel een aantal interieuritems, die ik met extra voordeel aan kan schaffen. In januari begint namelijk overal de sale, zo ook bij Woonboulevard Poortvliet! Eerst een dagje shoppen dus, dan kan ik daarna van mijn nieuwe aankopen genieten.

1 | ONTSPANNEN 2018 IN OP JE NIEUWE HOEKBANK

Een hoekbank past niet in ieder huis, maar als je gezegend bent met een grote woonkamer, dan is de hoekbank een echte must have. In onze collectie vind je veel verschillende hoekbanken, zodat er zeker één tussen zit voor jouw interieur. Nu extra voordelig in de sale: hoekbank Carsy met stoere corduroy bekleding, moderne hoekbank Nils in trendy lichtgrijs en hoekbank Milena met een rustieke uitstraling.

2 | DE LEUKSTE RELAXFAUTEUILS VOOR JOUW INTERIEUR

De relaxfauteuil heeft voor veel mensen een oubollig karakter. Ik kan je vertellen dat er weinig dingen fijner zitten dan een fauteuil, waarbij je met één druk op de knop de voetensteun omhoog schuift en de rugleuning naar achteren. Count me in! Leuke koopjes in januari: de stoere relaxfauteuil Murlo, trendy draaifauteuil Amaro in de kleur turquoise en sta-op fauteuil Pentas voor nóg meer comfort.

3 | EETKAMERSTOELEN VOOR SAMEN RELAXED ETEN

Op mijn lijstje voor 2018 staat het kopen van nieuwe eetkamerstoelen. Mijn smaak en de trends veranderen steeds, dus is het lastig kiezen. Kanshebbers: de groene stoel Burnaby met vintage uitstraling, stoel Mozia om de ronde vormen en armstoel Ellora met het zwart metalen frame. Ze passen allemaal in mijn interieur, dus dat wordt nog even hard nadenken welke stoel het wordt.

Heb jij onze sale folder al gezien? Hij staat boordevol leuke aanbiedingen en acties. Nog meer goed nieuws: de dinerdagen actie is wegens succes verlengd t/m 6 januari! Snel naar Poortvliet dus en je droominterieur shoppen. Dan kun je daarna gezellig met z’n allen uit eten.