Persoonlijk interieuradvies

5 jaar garantie

Laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk interieuradvies

  • 5 jaar garantie

  • Laagste prijsgarantie

 PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Buggies

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Dit weekend is het tijd om op stap te gaan met het hele gezin. Jullie zijn er klaar voor met de nieuwe buggy opgevouwen in de kofferbak van de auto of geplaatst op de bijpassende buggydrager aan de fiets. Het wordt steeds gemakkelijker om een uitje te plannen met je kleine, want met de juiste buggy vind je gemakkelijk je weg op iedere ondergrond en in elke omgeving. De vrolijke kleur van de bekleding van jullie buggy maakt het model altijd herkenbaar en door zijn compacte formaat als hij opgevouwen is, kan hij niet alleen gemakkelijk worden vervoerd, maar is hij ook eenvoudig op te bergen. Alleen maar voordelen dus!

De wijde wereld in

De keuze is eindeloos bij het selecteren van een buggy die past bij jou en je kind. Laat je vooraf dan ook goed informeren over de mogelijkheden, zodat je zeker weet dat je de buggy vindt die bij je past. Met keuze uit merken als Maxi-Cosi en Quinny biedt Woonboulevard Poortvliet je kwaliteit, die aansluit bij ieder budget. Bepaal welke extra opties van belang zijn bij het selecteren van een buggy. Wil je een exemplaar met een verstelbare rugleuning of vind je het belangrijk dat er extra ruimte is voor het vervoeren van boodschappen? Kies je voor een buggy met een aluminium of stalen frame? Dat is niet alleen bepalend voor het gewicht, maar ook voor de stabiliteit van het model. Wielen van plastic zijn slijtgevoelig, wielen van rubber met kogellagers of geveerde wielen garanderen een buggy met luxe rijcomfort. Kies je voor een buggy met een verstelbare voetensteun, zodat hij aangepast kan worden aan het groeitempo van je kind of een buggy met een omgekeerde duwbeugel, zodat je kunt kiezen of je kleine de wijde wereld inkijkt of voortdurend oogcontact met jou kan maken. Sommige modellen hebben een verstelbare duwbeugel, wat voor jouw comfort erg fijn is. En dan is er ook nog de keuze uit modellen met verschillende ligstanden; helemaal vlak is geschikt voor gebruik meteen na de geboorte, maar een buggy waarvan de rugleuning maar gedeeltelijk kan worden neergeklapt, kan pas worden gebruikt wanneer je kind ongeveer negen maanden oud is.

De buggy die bij jou past

Na een keuze gemaakt te hebben uit alle opties selecteer jij de buggy die perfect aansluit bij jouw wensen en het comfort en de veiligheid van je kind. Een lichtgewicht, opvouwbaar en wendbaar exemplaar. Ervaar de vrijheid die de juiste buggy je biedt, want ieder moment van de dag kun je op weg naar een nieuwe bestemming. En dat alles zonder problemen, maar met een aura van luxe verfijning. Zo kom jij de dag wel door met je nieuwe buggy! Vergeet niet om even langs de accessoires te lopen, want bij ieder model buggy zijn bijpassende extra’s verkrijgbaar die het gebruik ervan nog comfortabeler maken en waarmee je hem kunt aanpassen aan elk seizoen. Zo kun je veilig en stijlvol op weg met je nieuwe favoriete vervoersmiddel!