Persoonlijk interieuradvies

5 jaar garantie

Laagste prijsgarantie

  • Persoonlijk interieuradvies

  • 5 jaar garantie

  • Laagste prijsgarantie

 PERSOONLIJK INTERIEURADVIES  5 JAAR GARANTIE   LAAGSTE PRIJSGARANTIE

Tel: 088 23 49 800 | e-mail: info@boumanenpotter.nl

Wiegen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De wieg van je dromen is een visioen van wit kanten gordijntjes die bewegen in een zacht zomerwindje, een schommelwieg om je kleintje zachtjes in slaap te wiegen of een stoere krib voor de kleine wildebras. De eerste momenten samen met je kind zijn extra speciaal met een wieg in de kinderkamer, want met een wieg creëer je een ruimte zoals je die in je dromen altijd voor je hebt gezien. De dansende lichtstralen die door het raam naar binnen vallen, verlichten je slapende kleine en met volle teugen geniet je van dit kleine wonder, dat je nu eindelijk in je armen kunt houden.

De traditionele wieg

Een klassiek muziekje klinkt uit de muziekmobiel, die boven de wieg zachtjes heen en weer schommelt. Met de warme kruik bij het voeteinde en een zacht dekentje over zich heen heeft jouw baby het heerlijk warm en ligt hij fijn ingenesteld in de wieg die je hebt gekozen voor het sieren van de kinderkamer. Of je nu een traditionele wieg hebt geselecteerd, een schommelwieg of een reiswieg van rotan: alles kan in de trendy kinderkamer! Een wieg met een stoffen hemel erboven versterkt het gevoel van traditie en biedt de mogelijkheid een fijne sfeer te creëren in de ruimte door zelf de wieg, het aankleedkussen en een sierkussen te bekleden voor een uniform geheel.

Combineer een wieg met een robuuste houten vloer en een hoogpolig vloerkleed voor een kinderkamer met een stoer karakter en een warme uitstraling. En ook op het gebied van kleur kun je helemaal losgaan. Lichte kleurtinten en pastels blijven favoriet en in de hedendaagse woonwereld gaan mintgroen en lavendel aan de leiding. Met je favoriete kleurtinten als basis ontstaat een rustige slaapsfeer, waar de baby alle rust krijgt die hij nodig heeft.

Veilig slapen, geborgen genieten

Een gevoel van veiligheid en geborgenheid is een must in iedere kinderkamer. Met een wieg als basis voor de eerste weken is deze sfeer gegarandeerd. Kies voor een wieg met bijpassende meubels uit hetzelfde woonprogramma voor een stabiele basis voor het interieur van de kinderkamer. Met een matras die speciaal voor de wieg is gemaakt en de extra veilige producten van Aerosleep ontstaat een fijne slaapomgeving. En als je baby niet meteen in slaap wil vallen, dan neem je plaats in de schommelstoel naast de wieg en zingt de slaapliedjes die je je nog herinnert uit je eigen jeugd. De wieg staat symbool voor een klassieke babykamer, het sussen van de eerste huilbui en het vredig in slaap vallen na het voeden. Op de wandplank boven de commode wachten zachte omslagdoeken, knuffels en rammelaars tot hun nieuwe eigenaar groot genoeg is om kennis met ze te maken. In de kinderkamer gaat jouw kleine een fijne toekomst tegemoet zonder zorgen!