B&P WONEN & WINNEN!

2e Paasdag openen wij de deuren van onze nieuwe vestiging in Son (Eindhoven). Dit vieren wij met een speciale winweek op onze Facebookpagina. Van dinsdag 11 april t/m vrijdag 14 april 2017 komt er elke dag om 12:00 uur een winactie op de Facebookpagina online. De winacties van de B&P WONEN & WINNEN lopen t/m 30 april. Op 1 mei worden de winnaars op onze Facebookpagina bekend gemaakt. Over de uitslag van deze acties kan niet worden gecorrespondeerd. De voorwaarden van de winacties vind je hieronder.

 

Winactie bank Arcadia
♦ Zie jij jezelf al zitten op bank Arcadia? Like onze Facebookpagina en tag 4 vrienden die jij zou uitnodigen om de bank bij jou thuis in te wijden!

♦ Door deel te nemen aan de winactie maak je kans op bank Arcadia in de kleur en uitvoering zoals op de afbeelding zichtbaar is. Afmetingen: 264 x 196 x 83 cm, kleur: grijs

♦ Je mag kiezen of je de longchair links of rechts wilt.

♦ Bank Arcadia is niet inwisselbaar voor andere producten.

Winactie zweefdeurkast Amsterdam
♦ Kan jij wel wat extra kastruimte gebruiken? Ga dan naar onze Facebookpagina en like en deel het bericht over zweefdeurkast Amsterdam.

♦ Door deel te nemen aan de winactie maak je kans op zweefdeurkast Amsterdam in de kleur en uitvoering zoals op de afbeelding zichtbaar is. Uitvoering: in breedte 215 cm, kleur: wit met spiegelfront.

♦ Zweefdeurkast Amsterdam is niet inwisselbaar voor andere producten.

 

Winactie fauteuil Oletta
♦ Op welke plek in huis zie jij fauteuil Oletta? Laat het ons zien op Facebook. Maak een foto en deel deze op onze tijdlijn of tag ons in jouw bericht.

♦ Door deel te nemen aan de winactie maak je kans op fauteuil Oletta in de kleur en uitvoering zoals op de afbeelding zichtbaar is. Afmetingen: 59 x 85 90 cm, kleur: donker grijs.

♦ Fauteuil Oletta is niet inwisselbaar voor andere producten.

Winactie boxspring Hallvor
♦ Volg ons op Facebook en laat hier je gegevens achter, wie weet win jij wel boxspring Hallvor!

♦ Door deel te nemen aan de winactie maak je kans op boxspring Hallvor in de kleur en uitvoering zoals op de afbeelding zichtbaar is. Uitvoering: complete boxspring, inclusief pocket matrassen en topper. Afmetingen: 140 x 200 cm. De boxspring is exclusief bijpassende voetenbank.

♦ Boxspring Hallvor is niet inwisselbaar voor andere producten.